Nainen, näin saat Elastisen huomion!

16.09.2010 15:40 -

Fintelligensistä tuttu räppimies Elastinen on tietoinen omasta ulkoasustaan. Mies paljasti Voicelle, että vastakkaisen sukupuolen edustaja vuorostaan saa vaatetuksen suhteen lisäpisteitä, mikäli jalassa on juuri oikeanlaiset kengät.

- Nainenhan voi toki näyttää hyvältä, jos kantaa vaan itsensä tyylillä. Olen kuitenkin aina diggaillut, jos nainen pystyy vetämään lenkkareissa. Se on kova juttu. Tosin pitää olla tietynlaiset kengät, valkoiset siistit lenkkarit, eivätkä tietysti ihan mitkä tahansa lenkkarit käy, Elastinen nauraa.

Mitä omaan ulkoasuun tulee, hip hop -tyylistään tiukasti kiinni pitävä räppäri sanoo, että on hankala kuvitella, millaisissa vaatteissa hänet nähdään vanhana miehenä.

- Nyt viimeisen 10 vuoden aikana muotivirtaukset ovat menneet kulttuurissa suuntaan ja toiseen ja on ollut leveämpää ja kapeampaa housua. Nyt olen löytänyt mukavan keskitien, vanhana papparaisena ehkä vedän vaan sitten puku päällä.

Muotiin ja pukeutumiseen pääsee tutustumaan myös syyskuun lopussa järjestettävällä Voicen Muotiviikolla. Luvassa on neljä iltaa täynnä muotinäytöksiä, artistikeikkoja, showroomeja sekä muita yllätyksiä. Lisätietoja Voicen Muotiviikosta löydät tästä.

Kilpailut

Uusimmat