Kaikki artikkelit

Fintelligensin ja Kapasiteettiyksikön jäsenille suomalaisen hiphop-kulttuurin edistäminen on ollut tärkeää uran alkuvaiheista lähtien.
Fintelligens ja Kapasiteettiyksikkö tekevät itsenäisyyspäivän aattona ainutlaatuisen yhteisen areenakeikan.
Fintelligens ja Kapasiteettiyksikkö yhdistävät voimansa keikoilla.
Tuleva kiertuekesä on Fintelligensille viimeinen pitkään aikaan.
Rap-yhtye Ruger Hauerin musiikkivideolla nähdään jopa 123 suomiräppäriä.
Joitain vuosia sitten suomalaisten rap-piirien välillä oli keskinäisiä skismoja, joiden tiimoilta eri leirit heittivät toisilleen kärkkäitä kommentteja. Voicen The Risteilyllä eilen esiintyneen Fintelligensin Elastinen ja Iso H kertoivat, mikä tilanne tällä hetkellä on.
Kuluvana viikonloppuna Himoksella vietettyä Pipefestiä oli juhlimassa runsas joukko hiphop-kulttuurin ystäviä. Festarin viimeisen päivän kruunasi myöhään lauantai-iltana lavalle noussut Fintelligens.
Sä et tiedä miltä musta tuntuu -uutuuskirja pureutuu suomalaisten julkkisten menneisyyteen ja kasvukipuihin. Räppäri Iso H puhuu kirjassa avoimesti ajoista, jolloin hän voi todella huonosti.
Fintelligens julkaisee kesäkuun puolessa välissä kuudennen albuminsa Täytyy Tuntuu. Yhtye tulee viettämään levyjulkkareitaan 17.6. Provinssirockissa, jossa kokoonpano esiintyy ensimmäistä kertaa uransa aikana.
Voicen Heräämössä Voice TV:llä nähdään huomenaamuna ensinäytössä Fintelligensin Ei tekosyitä -kappaleen video. Fintelligens nähdään myös Heräämön vieraana perjantaina aamulla kello 09.00.
Fintelligens aikoo julkaista uuden albumin kesäkuussa. Kesäisin kiertäminen on Elastisen mukaan huomattavasti talvea mukavampaa.
Joka kevät jokin kappale nousee suureksi hitiksi ja soi kaikkien päässä läpi kesän. Elastisen mielestä kesähitin tulee aiheuttaa hyviä fiiliksiä.
Torstaina ja perjantaina seilatulla Voicen The Risteilyllä viihtyivät loistavasti yleisön lisäksi myös illan artistit. Esiintyjillä olikin pelkästään hyvää sanottavaa viidettä kertaa juhlitun The Risteilyn meiningistä.
Voicen The Risteilyllä nähtiin eilen huima artistikattaus. Illan yllätysesiintyjä oli Fintelligensin luotsaama Suomen rap-eliitti Rähinä, jonka aikana lavalle hyppäsi Vappu Pimiä ja maamme maineikkain pokeritähti Ilari Sahamies.
Fintelligens heitti huikean keikan kesällä Voicen juhannusfestivaalilla Himoksella. Keikan aikana myös Vappu Pimiä vieraili lavalla ja nyt keikka on mahdollista nähdä televisiossa ja netissä.
Fintelligensistä tuttu räppimies Elastinen on tietoinen omasta ulkoasustaan. Mies paljasti Voicelle, että vastakkaisen sukupuolen edustaja vuorostaan saa vaatetuksen suhteen lisäpisteitä, mikäli jalassa on juuri oikeanlaiset kengät.