Kuumalla Eva Mendesillä täydellinen rooli? Esittää yliseksikästä vaimoa

24.11.2010 07:44 - Eeva Rajala

Superseksikäs Eva Mendes esittää uudessa Katastrofikytät-komediaelokuvassa Will Ferrellin esittämän, toimintaa pelkäävän poliisin vaimoa. Roolihenkilöstä on tehty seksikästäkin seksikkäämpi.

Mendes kertoi Voicelle, että hänen roolihenkilöstään haluttiin tehdä vahva nainen, eikä heikkoa, miehensä takana hissuttelevaa vaimoa. Lopputulokseksi tuli superseksikäs pakkaus, joka kerää katseet sekä elokuvassa esiintyviltä miehiltä että elokuvan katsojilta.

Katastrofikytät-elokuva on kenties tämän vuoden huikein huumoripläjäys. Elokuvan näyttelijöiden kemiat toimivat ja sen näkee Mendesin ja Ferrellin yhteisistä kohtauksista. Mendesin mukaan hänen seksikäs roolihahmonsa yrittää vain pitää hieman vässykkäpoliisimiehensä onnellisena.

- Hän yrittää toden teolla pitää aviomiehensä onnellisena, yrittää tehdä kaikesta täydellistä. Mutta mies ei anna naisensa tietää, miten onnelliseksi nainen hänet tekee. Lopulta vaimo tekee rajujakin toimenpiteitä, Mendes kertoo Voicelle.

Elokuvassa Wahlbergin esittämä virkaintoinen poliisi Terry on juuttunut enemmän paperitöistä kiinnostuneen Allenin (Ferrell) pariksi. Kaksikko ihailee New Yorkin poliisin huippupoliiseja. Kun tämä hieman erikoinen poliisikaksikko saa huipputilaisuuden näyttää kykynsä, mikään ei tunnu menevän putkeen.

Voice tapasi elokuvan tähdet Eva Mendesin ja Mark Wahlbergin Meksikossa. Tähtien haastattelu nähdään Voice TV:n Heräämössä myöhemmin tällä viikolla. Katastrofikytät-elokuva saa ensi-iltansa tulevana perjantaina. Elokuvaa tähdittävät Mendesin, Ferrellin ja Wahlbergin lisäksi muun muassa Samuel L. Jackson ja Dwayne Johnson.

Kilpailut

Uusimmat