BB-Eetu lähti talosta yöelämään: Naiset kävivät heti kimppuun

29.11.2010 14:55 -

Eilisessä BB-finaalissa neljänneksi sijoittunut Eetu harmitteli talossaoloaikanaan, ettei löytäisi tyttöystävää. Mies koki kuitenkin melkoisen yllätyksen Helsingin yöelämässä, sillä naiset ottivat hänet avosylin vastaan.

BB-Eetu kertoi Voicelle, että Helsingin yöelämään siirtyminen oli melkoinen shokki, sillä mies ei osannut odottaa saamaansa vastaanottoa. Eetun mukaan naiset kävivät jo ensimmäisenä iltana miehen kimppuun varsin rohkealla tavalla.

- Mä en ole tuolla ulkomaailmassa vielä päässyt käymään, mutta eilen Amarillossa huomasi, että onko nämä alkupäivät tosiaan tällaisia. Ihmiset tulevat kiinni ja pussailevat ja ehdottelevat vaikka mitä. Mitä ihmettä, olenko mä joku Brad Pitt. Olihan se kieltämättä imartelevaa, mutta aika uusi juttu mulle, Eetu kuvaili tuntemuksiaan.

Mies ei päässyt illan aikana tekemään naisten kanssa lähempää tuttavuutta, sillä kolme isokokoista vartijamiestä estivät sen. Eetu onnistui kuitenkin saamaan kourallisen puhelinnumeroita. Iltaan mahtui myös yksi kosinta sekä varsin härskejä ehdotuksia.

- Mä en tiedä mikä se likka oli, mutta se sanoi, että mä haluan sut täällä ja nyt. Tuli myös juttuja, että mennään naimisiin ja kaikkea. Kyllä nyt tampereen poikaa viedään, Eetu kuvaili.

Eetu muistetaan BB:stä ehkä parhaiten hurjasta masturbaatiopaljastuksestaan, mutta miestä asia ei tunnu häiritsevän.

- Mikäs siinä, ei se huono homma ole. Se on ihan normaalia. Ei ehkä ihan tuollainen setti, mitä me ollaan tehty, mutta kyllä mä sen ihan läpällä otan. Kun soittelin jätkille tuossa, niin ne olivat BB-porukan kanssa jossakin bileiden jatkoilla. Nämä jätkät näköjään osaavat hommansa ihan oikein, Eetu lisäsi.

Mies ei kadu mitään, mutta olisi omien sanojensa mukaan voinut jättää joitakin henkilökohtaisia asioita sanomatta.

Kilpailut

Uusimmat