Jonna Geagea Idols-tuomaroinnistaan: "Luulin että olisin ihan kamala"

21.01.2011 19:33 - Katariina Näreaho

Idolsin uusi tuotantokausi pyörähtää helmikuun alussa käyntiin. Tampereen koelauluissa vierailevana tuomarina käväissyt Jonna Geagea kertoi yllättyneensä siitä, kuinka ystävällinen hän kilpailijoille oli.

Nylon Beatistakin tunnettu Jonna Geagea kertoi, että Idols-tuomariston riveissä istuminen oli kamalaa, mutta mielettömän hauska kokemus. Laulajatar kuitenkin yllättyi siitä, kuinka lempeä hän kilpailijoille oli.

- Luulin ensiksi että olisin ihan kamala. Simon Cowell olisi ihan pikku kuoropoika, jos olisin ollut tuomaripöydän takana sellainen kuin olen kotona, nainen kertoo.

Laulajatar kuvailee itseään tuomarina nyhveröksi ja nössykäksi.

- Mä rakastin kaikkia ja kaikissa oli mun mielestä jotakin hyvää. Katson varmaan lähetystä myöhemmin ja mua alkaa hävettää, kun joku on laulanut todella surkeasti ja olen kuitenkin sitä mieltä että se on ollut hyvä.

Geageasta tuomarin työ oli hänelle todella vaikeaa. Hän itse esiintyjänä tietää miten huono paulaute satuttaa. Hänestä palautteen antaminen oli vaikeaa ja nainen yrittikin etsiä jokaisesta kilpailijasta jotakin hyvää.

Idolsin uusi tuotantokausi alkaa MTV3-kanavalla 3. helmikuuta.

Kilpailut

Uusimmat