IS: Katri Helenaan yhdistetty nuori mies saanut naisilta lukuisia seksiviestejä

27.01.2011 12:06 -

Katri Helenaan lähiviikkoina yhdistetty Tommi Liimatainen on saanut lukuisia viestejä vierailta naisilta. Monet viestit ovat sisältäneet suoria ehdotuksia tai jopa alastonkuvia.

Suomalaiset naiset ovat villiintyneet täysin. Ilmeisesti monet pitävät Liimataisen aikuisia naisia koskevista mielipiteistä. Mies kun on aikaisemmissa haastatteluissaan kertonut pitävänsä aikuisista naisista.

- Ei ikä eivätkä muut ulkoiset tekijät saisi olla esteenä kahden ihmisen tunteille. Tärkeintähän on kuitenkin se, että sielut sopivat yhteen, manageri runoilee.

Nyt miehen puhelin onkin tukossa viestien takia. Vaikka suurin osa viesteistä on ollut positiivisia, ei homma voi miehen mukaan jatkua tällä tavalla. Liimatainen kertoo, että joutuu valitettavasti vaihtamaan numeronsa salaiseksi ja lisäksi hankkimaan uuden numeron. Liimatainen on kohusta enemmän hämmentynyt kuin imarreltu, sillä häntä on pyydetty jo avaamaan markettejakin.

Kysyttäessä Katri Helenan suhtautumisesta kohuun mies vastaa vain lyhyesti, että nainen ymmärtää kyllä. Liimatainen toteaa kohun vain kuuluvan julkisuuden tuomiin lieveilmiöihin. Mies ei aio vastata saamiinsa yhteydenottoihin.

Lähde: Ilta-Sanomat

Kilpailut

Uusimmat