IS: Huutaja kateissa - missä on lumenpudottajan Thaimaa-rahat?

01.02.2011 07:22 - Eeva Rajala

Koko omaisuuttaan huutokauppaavan lumenpudottajan Ville Syväniemen omaisuus huudettiin vähän yli 44 000 euron hintaan. Huutaja on nyt kateissa, kertoo Ilta-Sanomat.

Korkeimman tarjouksen teki oululaismies, johon Thaimaahan kaipaava Syväniemi ei ainakaan eilisiltaan mennessä ollut saanut yhteyttä. Syväniemi otti mieheen heti yhteyttä perjantaina, mutta miehen puhelin oli kiinni. Tämän jälkeen Syväniemi laittoi huutajalle sähköpostia, muttei siihenkään ole tullut vastausta.

- Yritin tänään tavoittaa häntä vielä puhelimitse, mutta nytkin hänen puhelimensa oli kiinni, Syväniemi kertoi eilen lehdelle.

Syväniemi ei kuitenkaan ole suuremmin huolestunut asiasta. Hän odottelee rauhassa muutaman päivän ja arvioi tilanteen uudestaan loppuviikosta. Huuto.netistä on luvattu, että tällaisen tilanteen tullessa eteen voi omaisuuden myydä jollekin alemman tarjouksen tehneelle.

Syväniemi oli myös käynyt vaimonsa kanssa pitkät neuvottelut maanantain vastaisena yönä. Nyt on löytynyt kultainen keskitie eli vaimo ja lapsi lähtevät mukaan Thaimaaseen. Vielä viikonloppuna tilanne oli toinen.

- Ostamme menoliput ja katsomme sitten paikan päällä, miten kauan siellä olemme. Ehkä kaksi viikkoa tai kuukauden. Saa nähdä. Joka tapauksessa pidämme tämän asunnon täällä, vaikka meillä ei ole siihen enää kalusteita, Syväniemi sanoo.

Lähde: Ilta-Sanomat

Kilpailut

Uusimmat