Muistatko vielä Teho-osaston? Tältä sarjan tähdet näyttävät nykyisin

19.05.2011 19:10 -

Yhdysvaltalainen draamasarja Teho-osasto kuvasi chicagolaisen opetussairaalan ensiapupoliklinikan toimintaa. Voice selvitti, miltä näyttelijät näyttävät nykyisin.

Alla kuvassa Julianna Margulies ja George Clooney. Tähdet näyttelivät sarjassa rakastavaisia.

Teho-osasto teki Clooneystä tähden lähes yhdessä yössä ja hänestä tuli etenkin naiskatsojien suosikki. Clooney on useampaan kertaan valittu maailman seksikkäimmäksi mieheksi. Tähti jätti sarjan näyteltyään siinä muutaman vuoden ja siirtyi menestyksekkäälle elokuvauralle.

Julianna Margulies näytteli George Clooneyn esittämän lääkäri Doug Rossin tyttöystävää, hoitaja Carol Hathawaytä. Vuonna 2000 Margulies ilmaisi tahtonsa lähteä sarjasta. Vaikka hänelle tarjottiin lähes 27 miljoonan dollarin sopimusta sarjaan jäämisestä, näyttelijä ei ottanut tarjousta vastaan. Jos hän olisi solminut kyseisen sopimuksen, hänestä olisi tullut yksi television parhaiten palkatuimmista naisista.

Tältä Clooney näyttää nykyään.

Margulies näyttää tyrmäävän upealta vielä tänäkin päivänä.

Laura Innes tunnetaan parhaiten Kerry Weaverin roolistaan Teho-osastolla. Hänen hahmonsa oli mukana toisesta kaudesta lähtien. Innes jätti sarjan vuonna 2007.

Näyttelijätär ei ole juurikaan muuttunut vuosien varrella.

Noah Wyle oli sarjassa mukana 11. tuotantokaudelle asti. Wyle oli ainoa näyttelijä, joka oli mukana sarjassa sen ensimmäisestä jaksosta lähtien, kunnes Wyle jätti sarjalle hyvästit kauden päätösjaksossa Läksiäiset.

Tältä Wyle näyttää nykyisin.

Anthony Edwards on näytellyt lukuisissa elokuvissa, mutta tunnetuksi hän nousi Teho-osasto roolissaan tohtori Mark Green. Mark Greene oli yksi sarjan pitkäaikaisimmista päähenkilöistä. Edwards näytteli sarjassa vuosina 1994-2002 aina siihen asti, kunnes hänen hahmonsa kuoli aivosyöpään.

Ajanhammas ei näytä myöskään vaikuttaneen Edwardsiin.

Kilpailut

Uusimmat