Povipommi treenasi jopa 14 tuntia päivässä kahden kuukauden ajan - tässä lopputulos!

20.06.2011 19:30 - Rea Tallgren

The Hills -realitysarjasta tutuksi tullut Heidi Montag on tunnettu plastiikkakirurgian ystävä, mutta leikkauksetkaan eivät enää riitä nuorelle naiselle. Nyt povipommi on rääkännyt itseään kahden kuukauden ajan järjettömällä määrällä liikuntaa, vain yksien allasbileiden vuoksi. Mutta oliko kaikki sen arvoista?

24-vuotias Heidi Montag on kertonut treenanneensa jopa 14 tuntia päivässä päästäkseen haluamaansa bikinikuntoon. Alle 160-senttinen tähti on aina ollut hyvin siro ja hoikka, mutta nainen ei ollut tyytväinen lähtöpainoonsa, joka oli lähemmäs 60 kiloa.

Nyt nuori povipommi kertookin pudottaneensa äärimmäisen rankalla kunto-ohjelmallaan yli 12 kiloa. Nainen esitteli uutta bikinivartaloaan tupaten täysissä allasbileissä Playboy-moguli Hugh Hefnerin karkurimorsian Crystal Harrisin rinnalla.

Pelkästään rankkaan liikuntaan ja luontoäitiin vaaleaverikkö ei kuitenkaan ole turvautunut. Hän aiheutti paljon paheksuntaa käydessään läpi kymmenen plastiikkakirurgista operaatiota samanaikaisesti viime vuonna.

Tässä Heidi Montag puolitoista kuukautta sitten.

Ja tässä nainen esittelee treenattua vartaloonsa.

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat