Uusi trendi: 256 kenkäparia yhden hinnalla

06.09.2011 14:16 - Eeva Rajala

Mikäli tämän trendi saa jalansijaa, naiset kautta maailman iloitsevat monista uusista kenkäpareista - yhden hinnalla.

Juuri suunnittelijaksi valmistunut Sharon Golan on suunnitellut opiskeluaikanaan MyShell256-kengät. Kyseessä on kenkämallisto, jonka tarkoituksena on auttaa naisia löytämään - tai pikemminkin kokoamaan - aina sopivat kengät kuhunkin tilaisuuteen.

Kenkämallisto koostuu 16 erilaisesta osasta, joita eri tavalla yhdistelemällä on mahdollista saada peräti 256 erilaista kenkää. Mallisto sopii suunnittelijan mukaan niille naisille, joilla ei ole varaa ostaa erinäköisiä kenkiä kaiken maailman erilaisiin kissanristiäisiin.

Malliston jokainen kenkä rakentuu neljästä kestomuovista tehdystä osasta, jotka kiinnitetään yhteen silikoninaruilla. Kenkiä kuvaillaan myös mukaviksi jaloissa.

Kauneus on toki katsojan silmässä, mutta kengät eivät ainakaan ensisilmäyksellä näytä kovin siroilta. Lady Gaga saattaa kuitenkin iskeä silmänsä näihin.

Kenkäpalojen muotoa suunnitellessa Golan käytti inspiraationaan muun muassa hedelmän kuorien, kananmunien ja kotiloiden muotoja. Suunnittelija aikoo suunnitella myös laukku- ja korumalliston käyttäen samaa konseptia hyväkseen.

Kilpailut

Uusimmat