Stingin vaimo paljasti totuuden ”24 tunnin tantraseksi-sessioista”

02.01.2012 20:00 -

Stingistä kerrotaan ahkerasti miehen lempimiskestävyyteen liittyviä tarinoita – muusikon kun on sanottu kykenevän jopa vuorokauden mittaisiin tantraseksi-sessioihin. Tähden vaimo on nyt paljastanut, mistä nämä jutut ovat saaneet alkunsa.  

Stingin vaimo Trudie Styler kertoi Daily Telegraph -lehdelle, että uskomus tähden huimasta kestävyydestä sai alkunsa miehen ryyppyillasta muusikkoystävä Bob Geldofin kanssa 21 vuotta sitten.

- Bob ja Sting tekivät haastattelun erään toimittajan kanssa ja juttutuokio muuttui juomasessioiksi. Jossain vaiheessa toimittaja kysyi heiltä, millaisia miehet olivat sängyssä. Bon sanoi olevansa "kolmen minuutin mies", kun taas Sting joga-harrastajana vitsaili kestävänsä oletettavasti tuntikaupalla.

- Toimittaja todennäköisesti tulkitsi kommentin väärin, kun Sting tokaisi hänelle, eikö journalisti ollut koskaan kuullut tantraseksistä.

Styler naureskelee, että pikku hiljaa tarina on muuttunut, kunnes jossain vaiheessa petikestävyys muuttui varsinaiseksi legendaksi.

- Tuntimäärä lisääntyi, kunnes jossain vaiheessa jutun mukaan seksi kesti koko päivän. Kunpa asia olisikin niin.

- Sting heitti tuon kommentin 21 vuotta sitten. Hän täytti juuri 60 vuotta ja veikkaan, että tämä tarina tulee seuraamaan häntä koko loppuelämän.

Lähde: Daily Telegraph

Kilpailut

Uusimmat