Paluu tulevaisuuteen -elokuvan lentolauta tulee markkinoille!

15.02.2012 06:45 - Eeva Rajala

Tulevana jouluna useasta pukin kontista saattaa löytyä 80-luvun hittielokuvasta tuttu kapistus, tosin yksi mutta on matkassa.

Leluvalmistaja Mattel on julkaisemassa Paluu tulevaisuuteen -elokuvan jatko-osasta tutun lentolaudan ensi jouluksi. Slash Film -sivuston mukaan esine menee tuotantoon kuitenkin vasta siinä vaiheessa, jos ennakkotilauksia on tehty tarpeeksi. Tämä sen takia, että laudan tekeminen tulee muuten melko kalliiksi.

Jos tämän kapistuksen tilaa ja odotukset ovat korkealla, niin kannattaa muistaa tämä: lehdistötiedotteessa myönnettiin, ettei lentolauta oikeasti leiju, vaan se liukuu pintojen päällä.

- Tässä mahtavassa jäljennöksessä on runsaasti eri suhahdusääniä ja se liukuu lähes kaikkien pintojen päällä, ei kirjaimellisesti leiju - kannattaa tiedustella sitä mahdollisuutta vuonna 2015, tiedotteessa kerrottiin.

Ennakkotilausaikaa on 20 päivää maaliskuussa, ja mikäli tilauksia ei tule tarpeeksi, lautaa ei tehdä. Laudan hinnasta ei ole vielä tietoa, mutta hintatiedot julkaistaneen myöhemmin tässä kuussa.

Uutisoimme aiemmin, että Paluu tulevaisuuteen -tarina suuntaa todennäköisesti seuraavaksi musikaalilavoille. Deadline-sivusto kertoi, että musikaalia työstävät alkuperäisen elokuvan ohjaaja Robert Zemeckis, sen käsikirjoittaja Bob Gale sekä elokuvan musiikin säveltänyt Alan Silvestri.

Lähde: NME

Kilpailut

Uusimmat