Madonnan huumekommentti saa rajua kritiikkiä – ja syystä

27.03.2012 07:15 - Eeva Rajala

Kanadalainen musiikkituottaja ja artisti Deadmau5 on raivoissaan Madonnalle supertähden taannoisista huumekommenteista.

Madonna heitti ilmoille melkoisen erikoisen lausahduksen vieraillessaan Floridan Miamissa Ultra Music Festivalilla viikonvaihteessa. Kun Madonna oli esittelemässä seuraavaa festivaalilla esiintyvää dj:tä, hän kysyi yleisöltä: "Kuinka moni yleisön jäsenistä on nähnyt Mollya?" Mollyn uskotaan laajasti olevan jenkkislangisana MDMA-ekstaasihuumeelle. Madonnan albumin nimi MDNA on myös hyvin lähellä MDMA-huumeen nimeä.

Deadmau5 ei ymmärrä ollenkaan, miksi Madonna halusi kysyä yleisöltä jotain tuollaista, ja tuottaja onkin haukkunut Madonnan idiootiksi, osittain myös syystä.

- Todella tyylikästä Madonna...Niin mahtava viesti kaikille nuorille musiikinystäville. Todella v*tun ihmisystävällistä. Mutta hei, onneksi olet trendikäs! En voi hakata päätäni tarpeeksi tällä hetkellä, Deadmau5 kirjoittaa Facebook-sivuillaan.

Mies jatkaa, että hän pystyy kyllä arvostamaan Madonnan pitkää uraa ja hänen tekemiä hyviä asioita, mutta onko Madonnan ainoa viesti musiikkifestivaaleilla tosiaan se, että hän viittaa lauseessaan huumeisiin.

- Se on sinun suuri viestisi festivaalikävijöille. Painu v*ttuun, v*tun idiootti, Deadmau5 jatkaa.

Myöhemmin Deadmau5 - oikealta nimeltään Joel Thomas Zimmerman - selvensi tuntojaan omassa blogissaan, sillä Facebook-päivityksestä alkoi tulla palautetta sekä puolesta että vastaan.

- Tupakoin. Ja juon, mikä varmasti on tappanut enemmän ihmisiä kuin huumeiden yliannostukset yhteensä. Yritän siis välttää juomista häpeämättömästi nuorten edessä.

Madonna ei ole kommentoinut Deadmau5in haukkumisia millään tavalla. Hänen tyylinsä kuuluneekin viitata kintaalla muiden kritiikille. Sen sijaan Madonnan todennäköisesti kannattaisi puhdistaa maineensa, sillä monelle on nyt jäänyt kuva huumemyönteisestä naisesta. Katso Madonnan puhe festivaalilla alta. Molly-kommentti löytyy kohdasta 0:49.

Lähde: NME

Kilpailut

Uusimmat