Näyttelijäkomistus: Pelkäsin että raittius pilaa urani

03.04.2012 17:15 -

Näyttelijä Colin Farrell pelkäsi alkoholin jättämistä, sillä hän pelkäsi sen vievän mukanaan myös kyvyn näytellä.

35-vuotias irlantilaisnäyttelijä kertoi Ellen DeGeneresin keskusteluohjelmassa olleensa jo seitsemän vuotta selvin päin ja pitävänsä uudesta elämäntavastaan enemmän jo ihan muistikuvienkin vuoksi.

- Seitsemän vuotta selvänä. Olen todella kiitollinen, on erittäin ihanaa olla läsnä omassa elämässäni.

Varsin julkisestikin aikoinaan sekoillut Farrell kirjautui kuntoutukseen vuonna 2005 päästäkseen eroon alkoholista ja muista päihteistä. Mies kertoi juomisen lopettamisen kauhistuttaneen häntä, sillä hän epäili jos juuri päihteet olivatkin ratkaiseva tekijä menestyksen takana.

- Pelkäsin, että kykyni näytellä, oli se miten suuri hyvänsä, katoaisi täysin.

- Uskoin, että voidakseen taiteellisesti ilmaista itseään, on elettävä ainaisessa tuskassa, mutta se on puppua. Maailmassa on riittävästi kipua, mies lisää.

Contact Music -viihdesivuston mukaan kahden lapsen isä on nyt korvannut päihteiden käytön muun muassa joogalla ja spinningillä ja onkin saanut elämänsä jälleen hallintaan. Kenties yksi Hollywoodin tunnetuimmista koviksista on todella pehmennyt, sillä Farrell on myös valmis löytämään uuden, lempeän rakkaan.

- Minulla ei ole tiettyä ihmistyyppiä, johon rakastun. Kiltteys on kuitenkin tavallaan aika mukavaa ja seksikästä, Farrell pohtii.

Lähde: Contact Music

Kilpailut

Uusimmat