Mieshieroja haastaa John Travoltan oikeuteen: Vonkasi väkisellä seksiä

08.05.2012 20:15 -

Näyttelijä John Travolta on noussut otsikoihin melkoisen epämieluisen väitteen tiimoilta.

Los Angelesissa työskentelevä mieshieroja on haastanut Travoltan oikeuteen, sillä hän syyttää näyttelijän vonganneen tältä seksiä hieromisajan varjolla.

Asiakirjojen mukaan Travolta oli nähnyt lehdessä ilmoituksen, jossa oli tarjottu hierontapalveluita 200 dollarin tuntitaksalla. Hieroja ei tiennyt, että ajan bookannut henkilö oli Travolta, mutta seurasi ohjeita ja sopi tapaamisen asiakaan toivomalla tavalla, eli kohtaamalla tämän kaupungilla.

Hierojan kertoo aavistelleensa jotain nähdessään kondomeja näyttelijän auton keskikonsolissa, mutta oli mennyt tähden perässä tämän Beverly Hillsissä sijaitsevaan hotellihuoneeseen.

Travolta oli asettunut hierontapöydälle, jolloin mies oli hierojan mukana ollut selkeästi kiihottunut. Hieronnan alku oli sujunut ongelmitta, mutta sitten näyttelijä oli alkanut lähennellä hierojaa ja ehdotellut tälle seksiä.

Kun hieroja ei ollut suostunut ehdotukseen, oli Travolta nimitellyt tätä "luuseriksi", mutta maksanut miehelle tuplataksan ja lähettänyt tämän matkoihinsa.

Hieroja vaatii oikeusjutun tiimoilta tähdeltä nyt 2 miljoonaa dollaria.

Lähde: TMZ

Kilpailut

Uusimmat