Tältä näyttävät Baywatchin alkuperäistähdet nykyään!

22.05.2012 14:45 - Eeva Rajala

Kaikki muistavat Pamela Andersonin aikakauden 90-luvun Baywatch-menestyssarjassa. Ennen Pamelaa sarjaa tähditti kuitenkin muun muassa toinen povipommi.

Baywatch pyöri televisioissa vuosien 1989 - 2000 aikana. Alkuvuosina sarjassa nähtiin muun muassa rakastavaiset Eddie Kramer ja Shauni McClain eli näyttelijät Billy Warlock ja Erika Eleniak.

Nykyään 42-vuotias Eleniak oli aikoinaan myös Playboy-lehden Playmate. Baywatchissa nainen viihtyi naispääroolissa kolmen ensimmäisen kauden ajan vuosina 1989 - 1992.

42-vuotiaanakin Eleniak on yhtä hehkeä kuin Baywatch-aikoina. Kuva otettu huhtikuussa. 

Sittemmin Eleniak on näytellyt lukuisissa elokuvissa, muun muassa elokuvassa Kaappaus merellä. Kaunotar näyttelee edelleen, seuraava elokuva on draama Meant To Be.

Aikoinaan pikkutyttöjen unelmien kohteena ollut Billy Warlock esitti Eleniakin mielitiettyä hengenpelastajaa sarjan kolmella ensimmäisellä kaudella. Kaksikko oli myös hetken aikaan oikea pariskunta Baywatchin ulkopuolella ja pari ehti myös mennä kihloihin.

Warlock on nykyään 51-vuotias.

Warlock on esiintynyt sittemmin muun muassa saippuasarjoissa kuten Tunteita ja tuoksuja. Viimeksi mies tähditti viime vuonna ilmestynyttä lyhytelokuvaa Discedo.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat