BB-Niko mukana Mr. Gay Finland -kilpailussa! Katso ehdokkaat

29.05.2012 11:00 - Eeva Rajala

Big Brotherista tutuksi tullut Niko Saarinen on mukana tämän vuoden Mr. Gay Finland -kilpailussa. Ehdokkaita on yhteensä kuusi. 

Ravintola dtm:ssä keskiviikkona 27. kesäkuuta järjestettävän finaalishow'n lavalle nousevat Ilia Kalioujnov-Salminen, Janne Tiilikainen ja Niko Saarinen Helsingistä, Jani Nieminen Lohjalta, Jukka Miettinen Tampereelta ja Toni Takala Akaasta.

Pietarissa syntynyt, nykyään helsinkiläinen 29-vuotias Ilia Kalioujnov-Salminen (kuvassa yllä) on ammatiltaan musiikkipedagogi. Hän tekee myös poliittista työtä ja etenkin vähemmistökysymykset ovat lähellä sydäntä.

Logistiikan parissa työskentelevä 30-vuotias lohjalainen ICT-tradenomi Jani Nieminen rakastaa matkustamista ja uusiin ihmisiin tutustumista. Mr. Gay Finlandina Jani lupaa pitää lihaksena edustuskunnossa sekä näkyä mediassa homo-oikeuksien puolustajana.

Joensuusta kotoisin oleva 26-vuotias Janne Tiilikainen työskentelee tradenomiopintojen ohessa kuntokeskuksen vastaanotossa. Helsingissä asuva Janne haluaa kertoa positiivisista kokemuksistaan homoille ja lesboille, jotka eivät vielä uskalla elää avoimesti.

25-vuotias, alkuaan ypäjäläinen, sittemmin tamperelaistunut baarimikko Jukka Miettinen on lähtenyt mukaan kavereidensa rohkaisemana ja on työssään jo tottunut olemaan huomion keskipisteenä.

Ahkera bloggaaja Niko Saarinen on kotoisin Uudestakaupungista ja asuu nykyisin Helsingissä. Chat-juontajana työskentelevä ja Big Brotherista suurellekin yleisölle tuttu 25-vuotias Niko osallistuu kilpailuun, koska haluaa seistä 100-prosenttisesti oman seksuaalisuutensa takana.

Akaalta pian Tampereelle muuttava 26-vuotias kokki Toni Takala opiskelee ravintola- ja suurtalousesimieheksi työnsä ohessa ja kertoo olevansa valmis myös Mr. Gay Finlandiksi.

Vuoden 2012 Mr. Gay Finlandin valitsevat Normihomolehti-NHL:n päätoimittaja Maria Seppälä, nykyään Leena Hefner o.s. Herppeenluomanakin tunnettu näyttelijä Armi Toivanen, ohjaaja-käsikirjoittaja Elias Koskimies ja valokuvaaja Mikko Rasila.

Kilpailut

Uusimmat