Suomalaisen BB-kaunottaren kauneusihanne järkyttää: Mitä muovisempi, sitä parempi!

05.06.2012 16:15 - Mikko Räsänen

Viime syksyn Big Brotherista tuttu Tia Kiuru kertoo kauneusihanteistaan, jotka saattavat järkyttää monia.  

Tia Kiuru tuli suomalaisille tv-katsojille tutuksi viime syksyn Big Brotherista. 22-vuotiaan kaunottaren tosi-tv-taival jäi tosin lyhyeksi, sillä hän pakeni BB-talosta jo ensimmäisellä viikolla.

Tia ehti jo BB-talossa aiheuttaa keskustelua sillä, kun hän kertoi positiivisesta suhtautumisestaan kauneuskirurgiaan ja paljasti ottaneensa huuliinsa täyteruiskeita.

Nyt Tia on avannut kauneusihanteitaan Facebookissa.

"Muovinen on parempi. Tähän mennessä mua ei ole yksikään piikki ainakaan rumentanut, jos ei oteta huomioon nuoruusiän lävistyksiä", Tia kirjoittaa.

Voice haastatteli Tiaa joka kertoi kauneusihanteistaan ja mitä suunnittelee tekevänsä ulkonäölleen seuraavaksi.

- Tarkoitus olisi ottaa botoxia otsaan. Botoxin otan siksi otsaan, että satun olemaan äärikannattaja "plastic makes fantastic" -aatteelle, eli muovinen on usein parempi kuin luonnollinen. Moni kaltaiseni ihminen kyllä tunnistaa luonnonkauneuden kun sitä näkee, mutta se ei vain valitattavasti sytytä. Siksi esimerkiksi graafiset, vahvat piirteet ja "more is better" on se omin tapa ajatella oikeastaan mistä vain. Vaatteista, hiuksista, meikistä, miksei naamastakin? Otsan alueen botoxin olisi siis tarkoitus lamaannuttaa mun kulmien yläpuolelta turhat ilmeet.

Kuulostaa järkyttävältä, että 22-vuotias nuori ja kaunis nainen haluaa lamaannuttaa osan kasvoistaan.

- Asiaa tarkasteltuani huomasin, että minulla on aika ilmaisupainoitteiset kasvot. Joka mielentilaan liittyy liikaakin vahvoja ilmeitä ja kulmakarvat senkun heiluu. Jos tarkkailee muita ihmisiä, huomaa ettei kaikilla ole luonnostaan tällaista tapaa, kasvoilla saattaa olla ihan ilman piikkejä ja lamauttimia "se yksi ja sama ilme". Siihen pyrin itse oman otsa lamauttimeni kanssa.

Tia kuitenkin korostaa, että hänen kauneusihanteissaan ei ole mitään epänormaalia.

- Samat kauneusihanteet mulla on kuin muillakin ihmisillä, jokseenkin toki mielipiteitä jakavat ihanteet. Marcia Crossilla on mielestäni mailman upeimmat kasvot, Julia Roberts, Jane Fonda, Sandra Bullock, Hugh Grant, ym. Eikä toki friikki Katie Pricekaan ole ruma, päinvastoin. Mun mielestäni Katien sietikin leikata naamaltaan se hirmuisen kokoinen klyyvari, nyt mimmillä on selkeät kasvonpiirteet ja tosi graafiset kasvot.

Kilpailut

Uusimmat