Dolph Lundgren haluaa tähdittää uutta He-Man-elokuvaa

07.08.2012 08:45 - Eeva Rajala

Monet muistavat toimintaelokuvien veteraaninäyttelijä Dolph Lundgrenin supersankari He-Manin roolista 80-luvun Masters of The Universe -elokuvasta. Lundgren haluaa mukaan myös elokuvasta tehtävään uuteen versioon.

Lundgren - joka muistetaan myös Ivan Dragon roolista Rocky IV -elokuvasta - ei kuitenkaan halua esittää vanhaa prinssi Adamin eli He-Manin rooliansa uudelleen, vaan olisi omasta mielestään parempi elokuvassa tämän isänä kuningas Randorina.

- Minusta se olisi hyvä idea. Minusta He-Man-hahmo on huikea, ja minulla oli hauskaa kuvauksissa. En kuitenkaan halua taas ottaa paitaani pois kolmeksi kuukaudeksi ja pukeutua jonkinlaiseen vaippaan tai mikä lannevaate se nyt oli. Haluan mieluummin esittää kuningasta. Se on erittäin hyvä idea, Lundgren kertoo IGN-sivustolle.

The Expendables -tähti Lundgren on myös vakuuttunut siitä, että kuka ikinä He-Manin rooliin tuleekaan, hahmosta tulee jälleen yhtä suosittu kuin esimerkiksi Iron Manista, Batmanista ja Spider-Manista. Tulevan Masters of the Universe -uutuusversion ohjauksesta vastaa John M. Chu, joka on ohjannut myös Justin Bieberin konserttivideon.

Alkuperäisessä elokuvassa esiintyi Lundgrenin lisäksi myös nuori Courteney Cox. Katso alkuperäisen He-Man-elokuvan traileri alta:

Lähde: Contactmusic

Kilpailut

Uusimmat