Renttunäyttelijä Antti Reini yllättyi: Romanttiset komediat ovat hyviä

26.08.2012 15:15 - Eeva Rajala

Näyttelijä Antti Reini myöntää, että romanttiset komediaelokuvat ovat yllättäneet hänet sisällöllään ja hyvyydellään. Reini itse alkaa ensi kuussa kuvata ensimmäistä romanttista komediaansa Ainoat oikeat. 

Reini kertoo, että hiljattain hän on alkanut katsella enenevässä määrin romanttisia komedioita ja yllättyi valtavasti, millaisia elokuvien tarinat olivat.

- Olen tietysti jotain nähnyt matkan varrella, mutta jostain syystä niitä alkoi nyt ilmestyä silmien eteen. Sitten he pyysivät minua mukaan tähän, niin siinä oli lisämotivaatiota ruveta katsomaan niitä, vähän erilaisin silmin kuin aikaisemmin, Reini kertoo Voicelle.

- Itse olin kyllä tosi yllättynyt siitä, mitä kaikkea ne voivat pitää sisällään. Monessa tapauksessa tuntui, että hyvä romanttinen komedia on draamallisesti paljon antoisampi kuin moni draama. On hieno aspekti sellainen komediallisuus ja kepeys, joiden kautta pystyy kertomaan vakaviakin asioita niin, että se koskettaa, mies jatkaa.

Mieluisinta romanttista komediaa Reini ei osaa nimetä, paitsi sanoo sen olevan tällä hetkellä tekeillä. Hän ei myöskään pidä mitenkään yllättävänä sitä, että hän siirtyy nyt ronskeista ja renttumaisista rooleista romantiikan maailmaan.

- Minua nyt yllättää joka aamu, kun minulla aukeaa silmät. Olen tosi ihmeissäni, että tuli taas yksi päivä lisää. Tai mistä sitä tietää, iltaan on aina pitkä matka. Kyllä minä nyt iloiseksi tulin, kun minut tähän pyydettiin mukaan. Tämä on kuitenkin vähän erilainen juttu kuin mitä olen yleensä tehnyt. Tosi uteliaana ja intohimolla lähden tähän mukaan, Reini tokaisee.

Saara Cantellin ohjaamaa Ainoat oikeat -elokuvaa tähdittävät Reinin lisäksi Anna-Maija Tuokko, Ilkka Villi, Jenni Kokander ja Inka Kallén. Elokuvan kuvaukset alkavat ensi kuussa ja ensi-iltansa se saa joulukuussa 2013.

Kilpailut

Uusimmat