Robert Pattinson paljastaa uudesta elokuvastaan: Tätä kuumempaa vampyyriseksiä saa hakea

12.11.2012 18:45 - Heli Thoren

Twilight - Aamunkoi, osa 2 -elokuva on erittäin seksikäs pätkä - ainakin, jos pääroolia näyttelevään Robert Pattinsonia on uskominen.

Robert Pattinson ja Kristen Stewart nähdään erityisen kuumissa tunnelmissa uudessa elokuvassaan. Twilight - Aamunkoi osa 2 -elokuvaan haluttiin Pattinsonin mukaan erityisen eroottisia seksikohtauksia.

- Me halusimme tehdä jotakin erilaista. Halusimme, että kohtaukset ovat erityisen seksikkäitä, ottaen kuitenkin huomioon sen, että elokuva on sallittu 12-vuotiaille, Pattinson selventää.

Tosielämässä Stewartin ja Pattinsonin suhde on ollut syvässä kriisissä. Pettämisestä narahtanut Stewart on kuitenkin saanut anteeksi rakkaaltaan. Huhujen mukaan pari asuu jälleen yhdessä ja paikkailee suhdettaan.

Uuden edessä

Työrintamalla Pattinson odottaa innolla uusia haasteita. Mies kertoo jättävänsä Twilight-elokuvien tekemisen hyvillään taakseen.

- Haluaisin suuria produktioita mieluummin työskennellä pienien indie-elokuvien parissa. Niitä tehdessä omaa hahmoa voi kehittää vapaammin ilman, että tarvitsee miettiä massojen miellyttämistä, Pattinson selventää.

Twilight-saaga päättyy Twilight - Aamunkoi osa 2 -elokuvaan. Leffan ensi-ilta on tulevana perjantaina, 16.11.

Lähde: The Sun -lehti

Kilpailut

Uusimmat