Hynysen Vain elämää -hyökkäys jatkuu: Paska lastenohjelma

31.01.2013 17:00 - Niina Jokiaho

Laulaja Jouni Hynynen ei jätä suosikkisarjaa rauhaan vieläkään.

Kotiteollisuuden Jouni Hynynen kohahdutti pari viikkoa sitten lyttäämällä lehtikolumnissaan suuren suosion saaneen Vain elämää -ohjelman. Hynynen mesosi kirjoituksessaan "Vain helvettiä" -ohjelmasta ja ihmetteli, mihin suomalainen viihde on mennyt. Hynysen kommentit saivat monet ohjelmassa esiintyneet artistitkin puolustamaan tv-sarjaa.

Keskustelu sai jatkoa tänään, kun Hynynen vastaa Kotiteollisuuden nettisivuilla fanien kysymyksiin. Nettisivujen kysymys-vastaus -osiosta on tullut jo itsessään ilmiö, bändi on Hynysen johdolla päivittänyt palstaa useita vuosia. Kysymyksistä on julkaistu viime vuonna myös kirja Vittuilua jo vuodesta 2001.

Tänään julkaistuista kysymyksistä osa liittyy myös Hynysen Vain elämää -kommentteihin. Palstalla kirjoittajat sekä kiittävät että haukkuvat Hynystä miehen suorista sanoista. Hynynen pysyy vastauksissaan tutuilla linjoillaan - kommenttinsa mukaan hän ei ole ohjelmaa koskaan katsonut eikä katso, koska "ei ole koskaan pitänyt lastenohjelmista".

-Katso sinä rauhassa paskaa, mitä se minulle kuuluu, Hynynen toteaa netissä.

Fanit kommentoivat palstalla myös Hynysen parisuhdekuvioita sekä rokkarin Seiska-julkisuutta. Tähän mies vastaa toteamalla:

- Kyllä miun ihmissuhdeasiat kuuluu kaikille.

Kilpailut

Uusimmat