Vappu Pimiä valottaa tulevia häitään IS:lle: "Mitään morsiamen ryöstöä emme halua"

28.03.2013 08:45 - Katariina Näreaho

Huhtikuun lopussa alttarille asteleva Vappu Pimiä on saanut hääjärjestelyihin paljon apua sulhaseltaan. Kylpylähotellissa järjestettäviin juhliin on saapumassa parisataa vierasta.

Suosikkijuontaja kertoo Ilta-Sanomille olevansa hyvin kiitollinen miehensä suuresta panoksesta hääjärjestelyissä. Tulevaa juhlaa on suunniteltu yhdessä jo muutaman kuukauden ajan. Häät ovat pariskunnalle hyvin tärkeä asia.

- Teemu haluaa olla vahvasti mukana, ja hänen kaverinsakin ovat olleet auttamassa: Teemun kaveri suunnitteli hääkutsumme, Pimiä kertoo lehdessä.

Keväthäistä on tulossa suuret: kutsuja on lähetetty yli 200 hengelle. Juhla on tarkoitettu pääosin aikuisille. Lapsista paikalla ovat Viola-tytön lisäksi parin kummilapset.

Hääpaikaksi on valittu Kirkkonummella sijaitseva kylpylähotelli Långvik. Paikan koristeluissa toistuvat valkoinen, vaaleanpunainen ja hopea. Hääbändin lisäksi ohjelmisto on melko vapaa, sillä hääleikeistä tuleva aviopari ei perusta.

- Olemme sanoneet kaasoille ja bestmanille, että kummatkin saavat järjestää yhden ohjelmanumeron. Mitään morsiamenryöstöä emme halua, mutta joku Tuttu juttu -peli menee vielä.

Pimiän hääpuku on toistaiseksi vielä suunnitteluvaiheessa, ja siitä vastaa Hanna Sarén. Väriltään puku on joko tuhkanharmaa tai samppanjanvärinen ja kuviollinen.

Pian häiden jälkeen pariskunta suuntaa kaksistaan häämatkalle Etelä-Eurooppaan. Kaupunkilomaan on varattu aikaa pitkän viikonlopun verran.

Lähde: Ilta-Sanomat

Kilpailut

Uusimmat