Mikael Jungner: Avioliitto lopullisesti ohi, elämässä uusi ihastus

24.04.2013 07:15 - Eeva Rajala

Kansanedustaja Mikael Jungner tapailee uutta ihastuksen kohdettaan, muttei puhu vielä seurustelusta, kertovat iltapäivälehdet. 

Sen sijaan hän kertoo, että Marian ja hänen liittonsa on ohi. Sen vahvistavat kummatkin osapuolet Ilta-Sanomille. Jungnerit ovat vielä virallisesti naimisissa ja nyt on käynnissä avioeron harkinta-aika. Avioerohakemuksen kaksikko jätti viime vuoden lopulla.

- Harkinta-aika on toki vielä päällä, mutta liitto on ohi. Jätämme toisen vaiheen erohakemuksen heti, kun mahdollista, Jungner kertoo Ilta-Sanomien printtiversiossa.

Hän kertoo samalla, ettei aloittelisi suhdetta toiseen naiseen, jos liitto olisi jatkumassa. Jungner on tapaillut tamperelaista Kiti Tapiota jonkin aikaa.

- Olen ihastunut, mutta ei mennä vielä asioiden edelle. Vielä ei voi puhua seurustelusta, Jungner kertoo Ilta-Sanomien printtiversiossa.

Iltalehdelle Jungner kertoo tapaavansa ihastuksen kohdettaan liian harvoin. Jungner kuitenkin selventää Ilta-Sanomissa, ettei kyseessä ole mikään kevyt suhde. Hän kertoo myös oppineensa menneistä ihmissuhteistaan erityisesti sen, että toinen pitää ottaa paremmin huomioon.

- Ihan arkiasioissa: enemmän läsnäoloa, enemmän lahjoja ja enemmän siivoamista... Kumppanilta odotan ennen kaikkea uskollisuutta. Kaiken muun voi antaa anteeksi paitsi uskottomuuden, Jungner kertoo Iltalehdessä.

Lähteet: Ilta-Sanomat, Iltalehti

Uusimmat