Muotisuunnittelija John Galliano avautuu juutalaisvastaisista kommenteistaan: "Olin sekaisin"

05.06.2013 23:15 -

Kaksi vuotta sitten Muotitalo Diorin pääsuunnittelijan paikalta erotettu John Galliano avautuu tuoreessa haastattelussa taistelustaan alkoholia ja pillereitä vastaan sekä suurta kohua herättäneistä juutalaisvastaisista kommenteistaan.

John Galliano sai potkut Diorilta haukuttuaan viereisen pöydän asiakkaita kovaan ääneen ranskalaisessa kahvilassa.

- Huusin heille, että rakastan Hitleriä ja teidänlaisenne juutalaiset ihmiset tulisi viedä kaasukammioon. En missään nimessä ole juutalaisvastainen ihminen, enkä toivo kenelläkään pahaa. Olin vain niin sekaisin päihteistä, etten kyennyt kontrolloimaan itseäni, Galliano soimaa itseään.

Tapahtuma taltioitiin kamerakännykkällä ja muotisuunnittelija tuomittiin lopulta oikeudessa yli 6000 euron sakkoihin. Muotisuunnittelijan päihdekierre meni jopa niin pahaksi, ettei mies osannut enää edes käyttää pankkiautomaattia.

- Aluksi käytin pillereitä ja alkoholia unihäiriöihini. Lopulta kävi niin, että päihteet vaan pahensivat unettomuttaani ja aloin samaan vapinakohtauksia. Päiväkausia kestäneiden juopotteluputkien jälkeen kehoni oli täynnä arpia ja kuulin äänien puhuvan pääni sisällä. Vaikka tämä kuulostaa oudolta, niin olen kiitollinen kaikista näistä pahoista kokemuksista. Olen oppinut itsestäni äärimmäisen paljon ja tunnen pitkästä aikaa taas intohimoa elämään, Galliano mainitsee.

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat