Siskonpedin poisleikattu kohtaus naurattaa netissä: Alapää paljaana yllättyneen kollegan eteen

19.03.2014 11:30 - Rea Tallgren

Siskonpeti-ohjelman poisleikattu kohtaus aiheutti Pirjo Heikkilälle melkoisen reaktion. Nyt kohtaus on päätynyt nettiin.

Siskonpeti-ohjelma naurattaa ihmisiä TV2:lla aina torstai-iltaisin. Nyt ohjelmasta on päätynyt nettiin pilalle mennyt kohtaus. Kohtauksessa Pirjo Heikkilän on tarkoitus esittää gynekologia, ja Sanna Stellanin hänen potilastaan.

Heikkilä luonnollisesti olettaa, että Stellan olisi jättänyt jalkaansa housut tutkimuspöydälle asettuessaan. Stellanilla on kuitenkin ollut pahat mielessään ja hän asettuukin pöydälle ja levittää haaransa Heikkilän naaman edessä - ilman minkäänlaisia alushousuja.

Heikkilän pasmat menevät täysin sekaisin, kun hän näkee Stellanin alapään vain muutamien senttien päässä naamastaan.¨

- Onks sulla oikee toosa siellä?! Eiks sulla oo housuja?! järkyttynyt Heikkilä karjaisee ja alkaa nauraa hysteerisesti.

Stellan suhtautuu tilanteeseen pitämällä pokkansa ihailtavasti.

- No, mikä nyt tuli? Täähän on gynekologin vastaanotto. Sä oot näyttelijä. Pistä nyt vaan ne laitteet sinne, Stellan kannustaa, mutta Heikkilä ei vain pysty toimimaan vaikka yrittää.

Lopulta Heikkilälle paljastetaan, että kaikki ovat mukana juonessa. Hulvattoman videon voit katsoa alta.

Uutisoimme aiemmin myös toisesta Siskonpeti-klipistä, joka levisi hurjaa vauhtia netissä. Tuossa klipissä Facebookkaavan äidin status-päivitykset ovat melkoisen kaukana todellisuudesta. Tuon artikkelin voit lukea tästä.

Siskonpeti torstaisin Yle TV2 klo 21.

Kilpailut

Uusimmat