Onko Jasminilla Suomen rumin tatuointi? Siskot tekivät sen humalassa

14.10.2014 08:15 - Mikko Räsänen

25-vuotias Jasmin vihaa siskojensa hänen jalkaansa humalassa tekemää tatuointia niin paljon, että haluaa sen peitettäväksi.

Jasminin, 25, jalkaan on tatuoitu teksti "I Love My Sisters" ja ympyröity se sydämillä. Syy, miksi kuva näyttää karkealta ja kotikutoiselta on se, että tatuointia eivät ole tehneet ammattilaista vaan Jasminin siskot - ja hekin saatuaan humalassa käsiinsä tatuointikoneen.

Nyt kolmen lapsen äiti haluaa poistaa kuvan, koska hän ei enää edes allekirjoita tekstin sanomaa. Jasmin ei nimittäin ole missään väleissä siskojensa kanssa. Riitojen taustalla ovat erikoiset ihmissuhdekiemurat, sillä Jasmin kertoo, että yksi siskoista on alkanut seurustella Jasminin lapsen isän kanssa. Toinen sisko taas on tapaillut Jasminin muita ex-poikaystäviä.

Keskiviikkona alkavassa Suomen rumimmat tatuoinnit -ohjelmassa kuullaan Jasminin tarina ja nähdään, miten tatuointi korjataan. Ohjelmassa tatuointitaiteilijoiden Mitzun ja Inkun asiakkaaksi saapuu myös Meiju, jonka pilalle mennyttä tatuointia eivät muut tatuoijat ole suostuneet korjaamaan. Mitzu tarttuu haasteeseen ja Meijun kipukynnys joutuu koetukselle.

Suomen rumimmat tatuoinnit
TV5
Keskiviikkona klo 20

TV5 ja The Voice kuuluvat SBS Discoveryyn.

Kilpailut

Uusimmat