Vuoden huonoin elokuva valitaan taas – Renny Harlinin uutuudelle sateli ehdokkuuksia

14.01.2015 12:30 - Eeva Rajala

Golden Raspberry Awards -gaalan ehdokkaat julkaistiin ja suomalaisohjaajan Hercules-elokuva on mukana.

Renny Harlinin ohjaama The Legend of Hercules -elokuva on ehdolla yhteensä viidessä kategoriassa. Elokuva on ehdolla muun muassa huonoimman elokuva, ohjaajan ja uutuusversion/jatko-osan kategoriassa. Kellan Lutz on ehdolla huonoimmaksi miespääosanäyttelijäksi kyseisestä elokuvasta, ja Gaia Weiss on ehdolla huonoimman naispääosanäyttelijän kategoriassa.

Transformers: Tuhon aikakausi sai eniten ehdokkuuksia, yhteensä seitsemän. Mark Wahlbergin tähdittämä elokuva on ehdolla muun muassa huonoimman elokuvan, ohjaajan, jatko-osan, käsikirjoituksen ja sivuosanäyttelijöiden kategorioissa.

Cameron Diaz sai myös useita ehdokkuuksia. Hän on ehdolla huonoimmaksi naispääosanäyttelijäksi elokuvista The Other Woman ja Sex Tape sekä naissivuosanäyttelijäksi elokuvasta Annie. Lisäksi hän on ehdolla yhdessä Jason Segelin kanssa vuoden huonoimman valkokangaskaksikon kategoriassa.

Gaalassa palkitaan myös näyttelijä, joka on nostanut itsensä takaisin onnistuneiden elokuvien pariin. Tätä niin sanottua armahduspalkintoa tavoittelevat gaalassa muun muassa Ben Affleck, Jennifer Aniston, Keanu Reeves, Mike Myers ja Kristen Stewart.

Golden Raspberry Awards -gaala järjestetään 21. helmikuuta, päivää ennen Oscar-gaalaa.

Katso kaikki ehdokkaat täältä! (Contactmusic)

Lähde: Contactmusic

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat