Anette Olzon suomalaisohjelmasta: ”Mietin, mihin olenkaan lupautunut”

21.01.2015 16:15 - Eeva Rajala

Nightwish-yhtyeen riveissä aiemmin vaikuttanut Anette Olzon otti Tähdet, tähdet -pestin vastaan pienen harkinta-ajan jälkeen.

Anette Olzon on yksi MTV3:n tulevan Tähdet, tähdet -kauden kilpailijoista. Olzon kertoo Voicelle olevansa innoissaan tulevasta kisasta, vaikkei kilpailuista oikein pidäkään.

- Ensin mietin, että "mihin olenkaan lupautunut? Mikä tämä ohjelma oikein on? En ole koskaan katsonut." Ja vielä kilpailu, en pidä kilpailuista. Sitten päätin, että tästä tulee hauskaa ja tämä on hyvä kokemus sekä hyvää pr:ää minulle täällä Suomessa, Olzon kertoo.

Viime kerralla Tähdet, tähdet -ohjelman voittajaksi kruunattiin Jari Sillanpää, jota myös Anette Olzon pitää mahtavana.

- Heti, kun aloin katsoa YouTube-pätkiä, tiesin, että hän voittaisi kisan, koska hän antoi kaikkensa. Häntä ei nolottanut kokeilla kaikenlaista, Olzon pohtii.

Olzon saattaa laulaa ohjelmassa myös suomen kiellä. Hän sanoo, että se saattaa kuulostaa oudolta suomalaisten korviin, mutta hän antaa vain mennä. Nainen aikoo kuitenkin laulaa ohjelmassa enimmäkseen englanniksi. Mahdollisesti kuullaan myös ruotsinkielistä laulua.

Tähdet, tähdet -ohjelmassa nähdään Olzonin lisäksi Krista Siegfrids, Roope Salminen, Arja Koriseva, Jesse Kaikuranta, Jarkko Ahola, Mira Luoti, Waltteri Toikka, Laura Vuotilainen ja Markku Aro. Ohjelma toinen kausi starttaa MTV3:lla maaliskuussa.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat