Kuva: AOP

Chris Hemsworthin tyttärellä on suloinen käsitys isänsä ammatista

19.04.2016 17:45 - Emma Ylistalo

Näyttelijökomistus on näyttänyt lapsilleen omaa ammattiaan.

Näyttelijäkomistus Chris Hemsworth paljasti punaisella matolla totuuden siitä, mitä hänen tyttärensä ajattelee ammatistaan. Hänellä ja hänen vaimollaan näyttelijä Elsa Patakylla on kolme lasta. 3-vuotias tytär nimeltään India Rose ja 2-vuotiaat kaksospojat Sasha ja Tristan.

Pienten lasten on luultavasti hankala vielä käsittää isänsä ammattia. Hemsworth kertoi tuoreimman elokuvansa The Huntsman: Winter’s War ensi-illassa Los Angelesissa, että hänen tyttärellään on suloinen idea siitä, mitä hän tekee työkseen. 

- Poikani ovat vielä liian nuoria tietääkseen mitä teemme. Tyttäreni on nähnyt julisteita ja muistaa kuvaukset linnassa. Hän menee kouluun ja sanoo "isäni työskentelee linnassa prinsessan kanssa ja taistelee pahoja tyyppejä vastaan." näyttelijä kertoi InStyle-sivustolle.

Hemsworthin mukaan hänen näyttelijäkollegansa Jessica Chastain, Emily Blunt ja Charlize Theron ovat auttaneet siinä, että kuvauksissa on perheystävällinen tunnelma. Näin hänen on ollut mahdollista näyttää työtänsä lapsilleen ja he ovat saaneet olla mukana kuvauksissa.

Lähde: InStyle

Lue myös: Näyttelijäkomistus Chris Hemsworthin vaimo: "Ajattelin, ettei minulla olisi mahdollisuuksia häneen"

Kilpailut

Uusimmat