Kuva: AOP

Mariah Carey erosi poikaystävästään - syynä ex-aviomies!

11.04.2017 09:15 - Senja Rapila

Carey kyllästyi tietojen mukaan 33-vuotiaan Bryan Tanakan mustasukkaisuuteen ja elättämiseen.

Popdiiva Mariah Careyn, 46, sekä tämän viimeisimmän poikaystävän, Careyn taustatanssija Bryan Tanakan, 33, suhde on päättynyt, uutisoi Metro. Kaksikko ehti pitää yhtä viiden kuukauden ajan, siitä lähtien kun Carey erosi miljonäärimiehestään James Packerista.

Metro-lehti uutisoi, että Carey olisi päättänyt suhteen Tanakan mustasukkaisuuden takia. Kerrotaan, että laulajattarella on hyvin läheinen suhde ex-aviomieheensä Nick Cannoniin, jonka kanssa hänellä on 5-vuotiaat kaksoset Moroccan ja Monroe.

Lehden mukaan viimeinen tikki Tanakalle oli se, kun Cannon ja Carey menivät yhdessä lastensa kanssa Kids Choice Awards -palkintogaalaan yhtenäisissä asuissa. Lähteet ovat paljastaneet TMZ:lle, että tämä julkinen tempaus sai Tanakan tuntemaan olonsa epäkunnioitetuksi. Tanaka oli kertoman mukaan pyytänyt tyttöystäväänsä tulemaan välittömästi kotiin.

Lisäksi Tanakan epävarmuus ja mustasukkaisuus on ajanut hänet siihen tilanteeseen,että hän on flirttaillut ja yrittänyt iskeä muita naisia Careyn silmien edessä, saadakseen "kostettua" tyttöystävälleen, jolla on liian läheiset välit ex-aviomiehensä kanssa.

Pari ei ole vahvistanut erouutisia Metrolle, ja heillä onkin vielä kaikki yhteiskuvat tallessa sosiaalisen median tileillä. Lähteet ovat kuitenkin varmoja siitä, että kaksikko on eronnut.

Nick Cannon haki avioeroa Careystä vuonna 2014 kuuden vuoden avioliiton jälkeen.

Lähde: Metro

Lue myös: Katso, miltä näyttää Mariah Careyn hulppea vuokrakoti - jopa oma keilahalli!

Lue myös: Laulajatar pudotti 7 kiloa harjoittelemalla twerkkaamista - katso hurjan treenin kuuma lopputulos

Lue myös: Jennifer Lopez vinkkasi tuoreesta poikaystävästään Instagramissa - katso kuva!

Kilpailut

Uusimmat