Kaikki artikkelit

Näyttelijänä ja kehonrakentaja tunnettu Arnold Schwarzenegger kertoo avoimesti käyttäneensä doping-aineita nuoruudessaan.
Kimmo Nokkonen oli päätutkijana Lahden MM-hiihtojen dopingskandaalissa. Uransa varrella hän on törmännyt muihinkin dopingainerikoksiin.
"Suuret dopingongelmat eivät löydy huippu-urheilusta vaan kuntosaleilta."
Lousianassa, Oklahomassa ja Uudessa Meksikossa on löydetty kilpahevosten verestä huumausainetta. Aine on sammakon selkämyksestä tulevaa mehua.
Tuoreen kirjan perusteella urheilijoiden ei kannata turvautua doping-aineisiin, sillä on laillinenkin tapa parantaa suoritusta.
Yhä useampi urheilija jää vuosittain kiinni dopingista. Vaikka moni myöntääkin rehdisti virheensä, mahtuu mukaan myös toinen toistaan uskomattomampia selityksiä. Yhdysvaltalainen Mental Floss -sivusto listasi älyttömimmät tekosyyt näytteiden positiivisuudelle, joista tässä kymmenen parasta.
Kotiteollisuuden solisti Jouni Hynynen paljasti, mikä historia hänen pitkän tukkansa ja partansa takaa löytyy. Kaikki liittyy Lahden vuoden 2001 MM-hiihtokisoihin.
Entinen pikajuoksija Markus Pöyhönen tulistui syyttäjä eilen Helsingin käräjäoikeudessa. Mies vastasi oikeudessa syytteeseen laittomaan tuontitavaraan ryhtymisestä.