Etsi
Koko Suomi leipoo -ohjelmastakin tuttu tuomari Markus Hurskainen johdattelee uutuuskirjassaan herkullisten ja persoonallisten kakkujen ja leivosten pariin.
Ruskeat banaanit ovat mainio raaka-aine, tietää Karen Elene Thorsen.
Nakkipiilot taipuvat myös kasvisversioksi, jossa täytteenä toimii porkkana.
Karen Elene Thorsen on koonnut parhaat vinkkinsä ja reseptinsä uutuuskirjaan.
Mausteinen aioli toimii esimerkiksi lohkoperunoiden lisukkeena.
Reseptien maut vievät mukanaan Marokkoon, Italiaan ja Ranskaan.
Keksitaikinan kruunaa suklaalastut.
Suklaaseoksen valmistaminen vie aikaa noin viisitoista minuuttia.
Walla Abu-Eidin ohje on hurmannut sosiaalisessa mediassa.
Makua salaattiin tuo myös limestä puristettu mehu.