Ei kun nyt siis ihan oikeasti! Kokeilkaa tätä jälkkäriä, en ole ikinä syönyt mitään näin hyvää!

06.05.2019 11:45 - Emilia Parkkonen

Tämä ei ole mikään tavallinen pannukakku. Se on rapea, pehmeä, mehevä, tirisevä ja vielä gluteeniton. En voi vieläkään uskoa, että olen elänyt elämääni ilman tätä.

Vappubrunssi koostui monenmoisista herkuista, juustokakusta lähtien. Kuitenkin ystäväni tekemä gluteeniton kaurapannukakku oli parasta, mitä olen koskaan syönyt. Päälle nokare kermavaahtoa ja tuoreita marjoja, foodgasm on taattu. Tässä teille resepti - takaan ettette tule pettymään!

Herkkupannari

• 7dl kevytmaitoa
• 3 kananmunaa
• 100g voita
• 4dl vaaleaa gluteenitonta jauhoseosta
• 1 1/2 dl sokeria
• 1tl leivinjauhetta
• 1tl vaniliinisokeria
• 1tl kardemummaa
• 1tl suolaa
• 1dl gluteenittomia kaurahiutaleita

Ohjeet:


Eli sekoita muut kuivat aineet keskenään PAITSI kaurahiutaleet.

Sitten sulata voi ja anna seoksen jäähtyä.

Sekoita kanamuna ja maito keskenään ja lisää voisula joukkoon (jäähtyneenä).

Siivilöi kuivat aineet seokseen kolmessa osassa, sekoita koko ajan

Lopuksi joukkoon lisätään kaurahiutaleet

Kaada seos leivinpaperin päälle pellille ja paista uunissa 225 asteessa (kiertoilma 200) n. 30 minuuttia.

Anna jäähtyä hetken ja lisää päälle nokare kermavaahtoja ja tuoreita marjoja. Avot, maailman paras pannnari on valmis!

Juju on siinä, että kaurahiutaleet tekevät pannarin pinnasta rapsakan, mutta sisus on kuin samettia. Varoituksen sana: voit vetää vahingossa pannariöverit.

Herkkullisia hetkiä kaikille teille, mieletöntä viikkoa!

- E

Seuraa blogia Bloglovin'issa ja Instassa!

Lue myös:

Puhutaan hetki kuolemasta – tämä on minun tarinani menetyksestä

Lomamatka ja painonpudotus - näin onnistuin yhdistämään ne!

Autolla Italiaan osa 1: saksalainen vessashokki ja meikäläisen väärät uskomukset

Mokasin hääpukuni kanssa – älä tee samoja virheitä kuin minä!

- 6 kiloa kuudessa viikossa, vessapaperirullajuhlat ovat vihdoin takanapäin!

Neljä hääkakkua ja yksin alttarille – 6 yksityiskohtaa häistämme Italiassa

Kommentoi