Olipahan polttarit – kesti viikkoja toipua!

28.05.2019 08:13 - Emilia Liinpää

Kaupallinen yhteistyö: Viinilinna ja Natural Goods Company. Polttarit.. jumankekka! Kaasoillani oli vaikea tehtävä: miten järjestää polttarit ladylle joka a) ei kestä kontrollin menettämistä b) ei pidä extreme-asioista c) on huono saunomaan d) pystyy arvaamaan kaikki tulevat yllätykset, koska tietää puolison murtuvan, jos tarpeeksi kyselee. Kaiken lisäksi lupasin murhata jonkun, jos minut viedään Espalle myymään kondomeja. Hyvät lähtökohdat siis!

Kaupallinen yhteistyö: Viinilinna ja Natural Goods Company

Kaikista pienistä rajoituksista huolimatta polttariviikonloppuni oli elämää suurempi kokemus. Päätin alun alkaen, etten aio kysellä aiheesta puolisoltani yhtään mitään, sillä tämän haluan pitää yllätyksenä. Siispä eräs perjantai, kesken työpalaverin, minut yllätettiin aivan puskista! Kaasot rynnivät sisään ja nappasivat minut matkaansa - tuijotin epäuskoisena esimiestäni muutaman "Eiiiiiiiii!!!" -huudon jälkeen ja ensimmäinen ajatukseni oli ”voinko minä tästä vaan poistua?”. Onneksi työporukkani oli mukana juonessa ja polttarit saivat alkaa.

Hyppäsimme autoon ja matkasimme meille – siellä minulla oli 30 minuuttia aikaa pakata. Tämän jälkeen silmäni sidottiin ja en tiennyt mitä tulee tapahtumaan. Auto hurautti seuraavaan kohteeseen: Töölön Naminaan – viikonloppu alkoi hemmotteluhieronnalla. Sieltä matkasimme erääseen yksityiskotiin viettämään kolmen kaason kanssa täydellistä tyttöjen iltaa – juuri sitä mitä olemme kaikki kaivanneet hektisten elämiemme keskelle.

Suostuin myös morsiussaunaan, ja sehän sisälsi kaiken maailman puunaukset, naamiot ja hoidot. Söimme ihanan herkkuillallisen, pukeuduimme samanlaisiin yöpukuihin ja katsoimme leffaa. Yksi kaasoista teki ammattilaisena minulle upeat geelilakat kynsiin. Huikeinta illassa oli 500 kuvan slideshow yhteisestä ystävyysmatkastamme – ei helvetti ne tyylit vuodelta 2009! Note to self: valkoinen bandana-huivi EI näytä hyvältä, vaikka kuinka niin uskottelit itsellesi kymmenen vuotta sitten Provinssissa.

Rauhallisen illan jälkeen oli ihana päästä kerrankin nukkumaan rauhassa, ilman huolta huomisesta. Enhän tiennyt yhtään mitä tapahtuu!

Aamulla heräsimme, pistimme tavarat kasaan ja meikäläinen kuljetettiin jälleen silmät sidottuna seuraavaan paikkaan. Brunssille Krog Roballe (tosin välissä taisimme käydä kiinalaisessa ravintolassa vessassa, kun hätä iski kesken matkan..). Kun sain silmät auki, edessäni istui miljoona ihanaa naista – melkein kaikki rakkaat ystäväni. Se fiilis oli uskomaton. Aluksi en edes tajunnut, että Lontoossa asuva ystäväni oli saapunut myös paikalle uunituoreen vauvansa kanssa. En vieläkään pääse yli siitä onnentunteesta!

Kaasot olivat hankkineet minulle myös maailman kauneimman kukkaseppeleen ja sitä kannoinkin koko loppuillan päässäni. Brunssi oli taivaallinen ja pian pitikin jo lähteä seuraavaan kohteesen. Silmäni sidottiin (ai että se kävi hermon päälle, kun ei nähnyt yhtään mitään!) ja minua kuljetettiin ympäri kaupunkia. Kaasot olivat kadonneet jonnekin ja muu polttariporukka piti allekirjoittaneesta huolta. Istuin muina naisina ratikassa jekkumuki kädessä, autuaan tietämättömänä yhtään mistään. Matka tuntui jatkuvan ikuisuuden ja pieni sadekin piiskasi kulkijoita. Kuuntelin lauseita kuten ”missä me nyt ollaan” ja ”miten tästä nyt pääsee eteenpäin” ”ai hups siinä olikin reuna, sori” ja olin kauhuissani.

Kuitenkin pääsimme vihdoin määränpäähämme ja mikä määränpää se olikaan! Aallonkoti Töölönlahdella! Kun sain vihdoin ottaa siteen pois silmiltäni, edessäni avautui aivan upea näkymä! Upea, luksusasunto jäätävällä terassilla, olohuoneella, keittiöllä ja kahdella makkarilla, saunasta puhumattakaan. Eteiseen oli laitettu ihanat hattaraskumpat tervetuliaisjuomiksi. Vieressä rivissä seisoi herkullisen näköisiä (ja makuisia, kun lopulta pääsimme niihin kiinni!) kuohuviini- ja viinipulloja, jotka Viinilinna oli juhlan kunniaksi meille toimittanut. Ne sopivat väriteemaan aivan täydellisesti ja jokainen pullo juotiin viimeistä pisaraa myöten.


Ruokapöydällä oli jokaiselle pienet lahjapussit krapulapäivää varten ja pienet kuplavesipullot – personoidulla etiketillä. Saunatilassa minua ja polttarivieraita odotti Natural Goods Companyn toimittamat luonnonkosmetiikkatuotteet. Mádaran tuotesarjasta löytyi kaikki mitä voi tarvita, naamioista body shimmeriin ja hoitoaineista kasvoveteen. Polttarivieraiden ei tarvinnut huolehtia saunakosmetiikasta siis laisinkaan.

Aallonkodissa vietimme hauskaa ja rentoa iltaa, mutta toki se sisälsi mm. mini-improkurssin, hyvästit exille, shotti-challengen ja muuta superhauskaa. Ennen kuin suuntasimme Butchersiin jatkamaan juhlia, ammattimeikkaaja laittoi allekirjoittaneen hiukset ja meikit on point (Iso kiitos Selja <3). Voiko olla täydellisempää settiä? Baarissa nautimme vielä hemmetisti skumppaa ja shotteja, kunnes oli aika palata Aallonkotiin nukkumaan.

Polttariviikonloppuni oli täydellinen ja sen teki täydelliseksi ihmiset! Kaasot, elämäni rakkaudet olivat panostaneet jokaiseen pieneenkin yksityiskohtaan ja kaikki vieraat toivat omalla läsnäololla pienen palan rakkautta. Juoksentelin ympäri asuntoa huutaen ”Olen niin onnellinen, olen niin onnellinen” koska en tiennyt miten muutenkaan purkaa sitä ennenkokematonta fiilistä. Todella karmeassa polttaripuheessa yritin kertoa tunteistani muille, mutta siitä ei näyttänyt tulevan oikein mitään. Ehkä tämän blogikirjoitus selventää? Seuraavat viikot menivätkin jossain ihmeellisessä unenkaltaisessa moodissa, sillä palasin tähän upeaan viikonloppuun uudestaan ja uudestaan. Kesti kirjaimellisesti viikkoja toipua tästä viikonlopusta.

En voi edelleenkään uskoa, että lähdemme yhdessä Italiaan juhlistamaan häitämme, siitä tulee eeppistä!

Ihanaa kesän alkua koko jengi, pian me lähdemme kohti Italiaa ja seuraava tarina voi alkaa!

Kuvakreditit: polttarivieraat

Terkuin,

Emmi

Seuraa blogia Bloglovin'issa ja Instassa!

Lue myös:

Ei kun nyt siis ihan oikeasti! Kokeilkaa tätä jälkkäriä, en ole ikinä syönyt mitään näin hyvää!

Puhutaan hetki kuolemasta – tämä on minun tarinani menetyksestä

Lomamatka ja painonpudotus - näin onnistuin yhdistämään ne!

Mokasin hääpukuni kanssa – älä tee samoja virheitä kuin minä!

- 6 kiloa kuudessa viikossa, vessapaperirullajuhlat ovat vihdoin takanapäin!

Neljä hääkakkua ja yksin alttarille – 6 yksityiskohtaa häistämme Italiassa

Kommentoi