OMG 4x täydellinen pikkulaukku ja alekoodi teille!

05.08.2019 08:30 - Emilia Liinpää

Kaupallinen yhteistyö: Norra Helsinki. Kyllä, olen laukkufetissinainen. Varsinkin kirjekuorilaukut, clutchit, kaikki söpöt, kauniit ja pienet laukut saavat pulssini nousemaan ja rakkaushormonin leviämään pitkin aivokäytäviä (onko olemassa aivokäytäviä?). Siispä, kun äskettäin lanseerattu laukkufirma Norra Helsinki ehdotti yhteistyötä kanssani, en epäröinyt hetkeäkään. En siis sekuntiakaan.

Kaupallinen yhteistyö: Norra Helsinki

Omistan useita pieniä ja söpöjä laukkuja. On kiiltävää, mattaa, liukuväriä ja niittiä. On metallia, kangasta, nahkaa ja korukiviä. Kuoseja löytyy laidasta laitaan – siis joka asulle löytyy aina vaihtoehto. Ystäväni lainaavat aina minulta laukkuja tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Olen eteläisen Helsingin pikkulaukku-pimp. Eli pikku-pimp. Haha. No niin, taas meni laidan yli.

Koska olen nyt nimittänyt itseni nyt jonkinmoiseksi laukkuasiantuntijaksi, valitsin postaukseeni neljä suloista laukkua, jotka ovat sekä kauniita, että (halleluja) tehty suurimmaksi osaksi ylijäämänahkasta ja 90% käsityönä. Norra Helsingin laukkujen ideana on sekoittaa pohjoismaalaista ajatusmaailmaa tuulahduksiin maailmalta.

Se, mikä kyseisessä firmassa kiehtoo henkilökohtaisesti eniten, on sen perustajan Satu Halmesaaren rohkeus lähteä viemään salaista unelmaansa eteenpäin. Halmesaaren pitkäaikaiset haaveet omasta laukkumallistosta näkivät päivänvalon 2018, kuinka upea fiilis se mahtoi ollakaan! Tämä on se juttu elämässä, mitä kohti jokaisen meistä pitäisi pyrkiä. Älä jätä unelmiasi pöytälaatikkoon!

1. HOLIDAY-KIRJEKUORILAUKKU - cute AF! Kahdessa eri värissä!

2. FUN-LAUKKU - ihan villiksihän tässä meinaa ruveta!

3. GRACE-KIRJEKUORILAUKKU - tyylikäs, ajaton, ah ja niin suloinen!

4. BROWNIE LAUKKU - niin herkullinen ja niin kätevä!

Sillä aikaa, kun mietitte omia unelmianne, käykää kurkkaamassa Norra Helsingin nettisivuilta ihanat laukut, jotka voit ostaa hyvällä fiiliksellä ja tietäen, että olet näin osa jonkun oikean ihmisen unelmaa. Sain teille ikioman alekoodin EMILIABTWN, jolla saa 15% alennusta nettikaupasta koko elokuun ajan!

Ai että, uusilla laukuilla kohti unelmia - eikös se ole joku vanha sananlasku? Ihanaa viikkoa kaikille!

- E

Seuraa blogia Bloglovin'issa ja Instassa!

Lue myös:

Häämme Toscanassa - ihanat kuvat taianomaisesta viikonlopusta. Take me back!!

Häät ovat ohi ja minä haistelen tyhjennettyjä vesileluja.

Olipahan polttarit – kesti viikkoja toipua!

Ei kun nyt siis ihan oikeasti! Kokeilkaa tätä jälkkäriä, en ole ikinä syönyt mitään näin hyvää!

Puhutaan hetki kuolemasta – tämä on minun tarinani menetyksestä

Kommentoi