Hattaraskumppaa ja yksisarvisia – ihanat valmistujaisjuhlat puutarhassa!

26.06.2020 09:15 - Emilia Liinpää

Ystävästäni tuli tuplamaisteri. Ei siis maisteri, vaan TUPLAmaisteri (!?). Kuten monilla muilla valmistuineilla tai juhlapäivää viettävillä, vallitseva tilanne muutti juhlasuunnitelmia radikaalisti. Juhlasankarin piti olla juhlimassa Ruotsissa, vaan eipä sitten ollutkaan. Hätä ei ollut kuitenkaan tämän näköinen, sillä juhlia voi myös täällä Suomessa ja niinhän sitä siis tehtiin!

Kosmetiikka saatu: WhyNotPR / Essence Cosmetics

Muutamalle läheiselle ystävälle järjestetyt, pienen budjetin yksisarvispuutarhagrillaus-bileet, olivat lämminhenkiset ja ihanan kesäiset. Mitä sitä muuta voisi toivoakaan? Tässä muutamat nostot juhlista!

Hattaraskumppa – vaivaton tapa saada utuista tunnelmaa tervetuliaisjuomiin. Lasiin kuohuvaa ja lasin yläosaan pala hattaraa – kun on aika juoda, hattara sujautetaan kuohuvan sekaan. Näyttävää ja herkullista!

Yksisarviskakku – juhlasankarin taitava ystävä leipoi jälkiruokapöydän kruununjalokiven – yksisarviskakun. Kyllähän sellainen jokaisissa valmistujaisissa pitää olla!

Juhlakoristeet – minulle ykkösjuttu juhlissa ovat joko kukat, tai ilmapallot. Tällä kertaa ilmapallot löytyivät mailman suloisimmasta juhlaliikkeestä nimeltä Pop Up kemut. Muita koristeita löysin esimerkiksi Oulunkylässä sijaitsevasta Juhlakauppa.com:ista.

Yksisarvisen sarvi – unohtakaa Aasinhäntä, näissä bileissä pelataan yksisarvisen sarvea(!?). Homma toimii samaan tapaan kuin alkuperäinenkin leikki, paitsi että hännän sijasta yritetään sijoittaa sarvea. Tietenkin!

Goodie bagit – aluksi mietimme, että voisimme tehdä juhliin “aikuisten onginnan”, mutta olihan kyseessä kuitenkin “tyylikkäät puutarhajuhlat”, joten päädyimme pieniin goodie bageihin. Saimme avian ihania Essence Cosmeticsin tuotteita kasseihin ja vieraat olivat haltioissaan! Kasseista löytyi mm. näitä tuotteita:

- I need a miracle - ripsiväri - voluumia ja vahvuutta!

- Lash Princess -ripsiväri - tuuheutta tai tarkasti erotellut ripset, päätä itse!

- Camouflage matt concealer - peittää jopa tatuoinnin väliaikaisesti!

- Shine, last & Go -kynsilakkoja, mitkä värit!

- Superlast 24h pomade eyebrow pencil - siistit kulmat hetkessä!

- Short blender brush - täydellinen blender!

Kuvausseinä – kuvausseinä koostui hieman epämääräisestä kiiltävästä suikaleverhosta, joka ei pysynyt tuulessa aisoissa. Joten ensi kerralla kuvausseinäksi sopii vaikka ihan vaan puutarhan kukat tai sitten joku jämerämpi taustalevy. Aina ei voi voittaa!

Macarons - värikkäät, söpöt pienet macaronsit tuovat juhlapöytään aina väriä ja iloa! Näitä löytyy mm. pakkasesta nykyään, vaikka parhaimmat ovat tietenkin suoraan leipomosta.

Glitter-station - halukkaat saivat juhlissa glitteriä elämään, tai no, ainakin silmäkulmaan.

Kaiken kaikkiaan oli ihanaa, leppoisaa ja herkullista, mutta aika kulki kuin siivillä. Juhlia olisi voinut vielä hetken jataka!

Toivottavasti tästä löytyy vinkkiä tuleviin juhliin, nauttikaa ihanista ilmoista <3

Terkuin,

Emilia

Kommentoi