Kuva: AOP

Tinder antaa koronan takia erikoisominaisuuden kaikille käyttöön

25.03.2020 11:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Ominaisuuden myötä seuraa voi etsiä mistä puolelta maailmaa tahansa.

Seuranhakusovellus Tinder on ryhtynyt toimiin, jotta karanteenin eristämät ihmiset löytäisivät toisensa myös näinä poikkeusaikoina. Sovellus on päättänyt tarjota kaikille käyttäjilleen yhden ominaisuuden, joka on normaalisti vain maksullisten versioiden käyttäjien käytettävissä.

Tämä kyseinen passi-ominaisuus antaa käyttäjälle mahdollisuuden vaihtaa sijaintiaan minne päin maailmaa tahansa ja selata tuon alueen Tinder-profiileja. Tinder tiedottaa, että ominaisuus tulee kaikkien käyttöön tämän viikon aikana. Tinder kertoo haluavansa lisätä ihmisten yhteisöllisyyttä näinä aikoina, kun ihmiset joutuvat elämään eristyksissä toisistaan.

”Meidän kaikkien pitää pysyä kotona, mutta se ei tarkoita sitä, että meidän pitäisi olla yksin ajatustemme kanssa. Jollekulle juttelu voi olla todella merkityksellistä”, Tinder kertoo tiedotteessaan.

Ominaisuus on kaikkien käytettävissä huhtikuun 30. päivään asti.

Nyt kun tämän ominaisuuden myötä Tinder-osumia saattaa sadella enemmän kuin ennen, kannattaa ottaa haltuun muutamia hyviä keskustelunavauksia nettideittailussa. Pääset lukemaan ehdotuksia tästä jutusta.

Lue myös: ”Mikä on motivaatioprosenttisi harrastaa seksiä?” Suomalaisten karmeat Tinder-kokemukset mykistävät

Lue myös: Mies lähetti saman iskurepliikin kahdelle naiselle Tinderissä - yllättävä käänne seurasi

Lähde: Tinder

Kilpailut

Uusimmat