Tältä näyttää ilmaseksin maailmanmestaruuskisoissa - katso

02.07.2012 20:15 -

Ilmakitaran soittaminen on Suomessakin tuttu ilmiö, mutta kuinka luonnistuisi ilmaseksin harrastaminen?

Pidätkö itseäsi todellisena eksperttinä petipuuhissa? Nyt on aika todistaa väitteet lavalla yleisön edessä. Amerikassa järjestettävässä Air Sex World Championships -kisassa tyyli on vapaa ja sääntöjä kaksi: kaikkien lavalla nähtyjen orgasmien on oltava teeskenneltyjä ja akti täytyy toteuttaa kuvitellun partnerin kanssa.

Esiintyjillä on lisäksi oltava taiteilijanimi sekä kappale, jonka tahdissa he simuloivat parhainta antiaan. Kolme tuomaria arvostelee esiintymisen esileikin, yhdynnän ja seksuaalisen energian perusteella.

Viime viikolla New Yorkissa järjestetyssä kilpailussa esiintyi muutamia alan konkareita, kuten neonvärisiin aerobicvaatteisiin pukeutunut Jam Out With Your Clam Out.

- Ilmaseksistä tulee vielä olympialaji jonakin päivänä. Annamme esiintyjille mahdollisuuden maineeseen ja kunniaan, kilpailun järjestäjä Chris Trew kertoi Huffington Postille.

Kilpailun New Yorkin osion voitti Tootenanny, jonka esitykseen kuului kunnon redneck-tyyliin sixpäkin nauttiminen ja rakkaansa kanssa riitely ennen sovintoseksiä.

Kilpailu jatkaa läpi Amerikan ja kuka tietää, kenties pian Suomessakin voi todistaa lemmiskelytaitonsa kaiken kansan nähden.

Katso hulvaton kuvagalleria New Yorkin kisasta tästä.

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat