Äidin kauhunhetket tallentuivat videolle: Kotka iski taaperon kimppuun puistossa

19.12.2012 11:55 - Mikko Räsänen

Kanadalaisessa puistossa ikuistettiin järkyttävä tapahtuma, kun valtava kotka iski pikkulapsen kimppuun ja nosti tämän ilmaan. Onneksi tarinalla oli lopulta onnellinen loppu.

Kanadalaisnainen ei tule ikinä unohtamaan puistossa pikkulapsensa kanssa viettämäänsä päivää. Nainen ja lapsi olivat suurella nurmikentällä, kaukana muista ihmisistä. Yhtäkkiä taivaalta syöksyi suuri kotka, joka iski kyntensä lapsen toppahaalarin hartioihin ja yritti viedä lapsen mukanaan.

Kotka oli niin vahva ja sen siivet niin suuret, että se sai nostettua taaperon ilmaan ennen kuin äiti ehti reagoida. Äidin onneksi kotkan ote lapsesta kuitenkin lipesi ja lapsi putosi ilmasta nurmikolle. Vaarallisesta tilanteesta selvittiin lopulta säikähdyksellä, vaikka sekä äiti että lapsi järkyttyivätkin tapauksesta.

Uskomattominta tapauksessa on se, että se tallentui videolle, sillä lähistöllä oli ollut amatöörikuvaaja, joka oli videoinut kotkaa juuri, kun se lenteli taivaalla ja näki lapsen.

PÄIVITYS KLO 22:37: Video on paljastunut lavastetuksi. Kanadalainen animointikoulu tunnusti olleensa huijauksen takana. Suomessa videon paljasti ensimmäisenä huijaukseksi Ilta-Sanomat.

Kilpailut

Uusimmat