Paras työpäivä koskaan: Asiakas antoi tarjoilijalle 4200 euroa tippiä

10.01.2014 21:45 -

Tarjoilija sai kokea uskomattoman hetken erään asiakkaan antaessa hänelle suuren määrän rahaa koulua varten.

Jos tavallinenkin työpäivä voi päättyä uskomattomalla tavalla. Näin kävi ainakin amerikkalaistarjoilija Abigail Sailorille, jonka ravintolaan saapuneet asiakkaat saivat tarjoilijakseen

Kun Sailor ja hänen asiakkaansa alkoivat juttelemaan, hän kertoi asiakkaille lapsuudestaan, jolloin hänen äidistään tuli työkyvytön auto-onnettomuuden takia. Hän ja hänen neljä muuta sisarusta siirrettiin sijaiskotiin heidän isänsä ollessa kykenemätön huolehtimaan heistä. Myöhemmin sisarukset jouduttiin erottamaan ja he joutuivat olemaan yhdeksän vuoden ajan erossa toisistaan.

Tämän jälkeen asiakkaat saivat kuulla Sailorin päättäneen juuri ensimmäisen lukukautensa yliopistossa, mutta rahantilanteen takia koulutuksen jatkaminen olisi epävarmaa.

Toiselle asiakkaalle tämä kaikki oli liikaa, joten hän kirjoitti tarjoilijalle 3500 euron arvoisen shekin lukukausimaksuihin ja 700 euroa tarvikkeisiin.

- En voinut uskoa sitä. Yritin kiittää häntä, mutta hän vain pyysi minua kiittämään Jumalaa, kertoo 18-vuotias Sailor kertoo.

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat