Asukas unohti ikkunan auki kuukausiksi - vierashuoneesta löytyi karmea yllätys

27.08.2014 17:03 - Katariina Näreaho

"En ole koko 45-vuotisen urani aikana nähnyt mitään tällaista", totesi tuholaistorjuja John Birkett nähtyään omakotitalon vierashuoneeseen rakennetun jättimäisen pesän.

Tuholaistorjuja John Birkett koki elämänsä yllätyksen astellessaan Winchesterissä sijaitsevaan taloon. Hänet oli hälytetty, kun asunnon vierashuoneesta löydettiin jättiläismäinen ampiaispesä.

Suuret ampiaispesät ovat tuholaistorjujalle tuttuja, mutta tämänkertainen näky oli täysin poikkeuksellinen. Arviolta 5 000 ampiaisen yhdyskunta oli rakentanut pesänsä sänkyyn. Sängyn peitteet, tyynyt ja runkopatja olivat kaikki vallattu ja syöty. Pesä oli kooltaan 92 senttimetriä leveä ja 16 senttimetriä syvä.

- En ole koko 45-vuotisen urani aikana nähnyt mitään tällaista, Birkett kertoo Hampshire Chronicle -sivustolle.

Metro-sivuston mukaan talon asukas oli unohtanut vierashuoneen ikkunan auki usean kuukauden ajaksi. Yksin asuessaan hänellä ei ollut asiaa vierashuoneeseen, joten huone jäi täysin käyttämättömäksi eikä siellä tullut käytyä koko aikana. Vasta kun asukkaan poika saapui vierailulle ja avasi vierashuoneen oven, järkyttävä löydös tehtiin.

Kuvan suuresta ampiaispesästä voit katsoa täältä (boingboing.net).

Kerroimme hiljattain myös toisesta jäätävän kokoisesta ampiaispesästä, joka löydettiin autioituneesta talosta. Katso video täältä.

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat