Suomalaisen miesbodarin avautuminen naurattaa netissä: "Luulin kuolevani bodypump-tunnilla"

03.12.2014 15:15 - Rea Tallgren

Metallisydän-blogia pitävä Jani Autere kertoo tuoreimmassa kirjoituksessaan käyneensä kerran bodypumpissa. Miehen mukaan se oli yksi hänen elämänsä isoimmista virheistä.

Wannabe-bodariksi itseään kutsuva ahkerasti treenaava Jani Autere kirjoittaa hauskaa Metallisydän-blogia. Nyt mies kertoo tehneensä elämänsä virheen, eli suostuneensa käymään bodypump-tunnilla.

Autere kertoo naureskelleensa ennen tunnin alkua hauskoille pumppitangoille. Hän ei kuitenkaan osannut odottaa, mitä hänellä olisi edessään. Kun tunti alkoi, sai Autere pian huomata, että nyt on tosi kyseessä.

"Yksi, kaksi, kolme... kaksitoista, kolmetoista... jaksaa jaksaa! Ei jumalauta, ne sarjat ei loppuneet koskaan! Silmissä hämärtyi, varmaan hikivettä silmissä... ei kyllä se taitaa olla taju lähdössä... No ei tätä tuntia voi enää kauaa olla jäljellä. Vilkaisu kelloon, ei voi olla totta! Uusi vilkaisu kelloon, kyllä, vasta 10 minuuttia mennyt! Henkihän tässä lähtee!" hän kuvailee tuntia.

Autere tunnustaa, ettei hän kestänyt loppuun asti.

"Lopputunnista jouduin jo väkisin antamaan välillä periksi, lopettamaan sarjat kesken ja lepäämään. Naurakoot kaikki ponnaripäät, minä en saatana itseäni tapa."

Hän myös ihmettelee naisia, jotka innokkaasti kehuivat tuntia - ja haluavat sinne vielä uudestaankin.

"Kun raahauduin kontallani kohti pukuhuonetta ja suihkua kaikki lihakset polttaen, tanssahtelivat nuo kanssani pumpissa olleet nuoret naiset ohitseni ponnarit heiluen "olipas kiva pumppi, perjantaina tullaan taas!" Kiva tunti? Tuoko jossa olin ollut lähempänä kuolemaa kuin koskaan ennen? Ei enää ikinä!"

Lue koko hulvaton kirjoitus tästä.

Lähde: Metallisydän

Kilpailut

Uusimmat