Tallentuiko kameraan lapsen haamu? Katso sairaalan työntekijän nappaama hyytävä kuva

17.06.2015 10:45 - Reija Saarinen

Jokainen varmasti yhtyy siihen ajatukseen, ettei hiljaisella sairaalan käytävällä halua törmätä selittämättömään näkyyn. Näin kuitenkin kävi eräälle sairaalan työntekijälle.

Sairaalan yövuorot ovat useimmiten suhteellisen rauhallisia, ainakin muilla kuin ensiapuosastoilla. Sen tietää myös sairaalassa työskentelevä Andrew Milburn, joka näki eräänä yönä käytävällä jotain uskomattoman karmivaa.

Milburn onnistui tallentamaan tuon näyn myös kameralle, vahingossa tosin. Hän kun oli vain lähettämässä kuvaviestiä tyhjästä käytävästä tyttöystävälleen. Kuvaa katsoessaan hän tajusi kuitenkin heti, että pienen lapsen haamu vaeltaa pitkin sairaalan käytäviä.

- Jaoin kuvan myös Facebookissa ja se on saanut tuhansia tykkäyksiä ja jakoja. Se on jaettu myös ryhmään, jossa tutkitaan paranormaaleja ilmiöitä. Heistä monet uskovat kuvan olevan täysin aito, mies kertoo.

Kuvan tarina saa varmasti lisäpontta alleen, sillä Milburnin mukaan monet hänen työtovereistaan ovat kuulleet selittämättömiä askeleita sairaalan käytäviltä.

- Sairaalassa on tapahtunut outoja asioita. Uudet ihmiset ovatkin usein hieman peloissaan.

Katso hämmentävä kuva täältä.


Lue myös: Hyrr, nämä kummitustarinat ovat oikeita

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat