Seikkailusarjan kuvaukset paratiisisaarella keskeytettiin - 25-vuotias kilpailija kuoli

26.03.2013 15:45 - Heli Thoren

Ranskalaisen Koh-Lanta-sarjan uintitehtävä aiheutti sydänkohtauksen yhdellä kilpailijoista.

Ranskalaisen seikkailusarja Koh-Lantan kuvauksissa Kambodžassa kaikki ei edennyt käsikirjoituksen mukaan. Jo ensimmäisen jakson kuvaaminen oli yhdelle kisaajista kohtalokas.

Gerald Babin, 25, hyppäsi mereen uintikisaan muiden kilpailijoiden mukana. Mies valitteli kuitenkin jo aikaisessa vaiheessa rintakipua. Paikalle kutsuttiin helikopteri ja mies kiidätettiin saarelta sairaalaan. Babin sai jo lennon aikana useita pienempiä sydäninfarkteja. Sairaalaan päästyään mies ehti saada lääkehoitoakin sydämeensä, mutta se ei enää auttanut. Babin kuoli sairaalassa.

Ohjelman tuotantotiimi on syvästi järkyttynyt tapauksesta. Koko ohjelman teko keskeytettiin.

- Se päätös tehtiin heti. Kaikki lennätettiin takaisin Ranskaan, lähde kertoo.

Koh-Lanta on ranskalaisen TF1-kanavan suurimpia satsauksia. Sarjalla on ollut yli 7 miljoonaa katsojaa. Nyt koko sarjan tulevaisuus on järkyttävän tapauksen vuoksi vaakalaudalla. Tuotantotiimistä painotetaan, että jokainen kilpailijoista oli läpikäynyt perusteellisen lääkärintarkastuksen ennen sarjan teon aloittamista.

Vastaavanlainen kuolemantapaus koettiin myös Bulgarian Robinson-sarjassa 2009. Tuolloin 53-vuotias kilpailija menehtyi sydänkohtaukseen.

Lähde: The Hollywood Reporter

Kilpailut

Uusimmat