Suomalaismiehen Facebook-päivitys leviää kulovalkean tavoin: "Kiitos elämä"

06.11.2014 14:48 - Rea Tallgren

Suomalaismiehen Facebook-päivitys kutkuttaa kyynelkanavia ja osuu suoraan sydämeen. Se muistuttaa, että yksinäisyyttä ei näe ulospäin, mutta siihen on helppo puuttua kun uskaltaa kohdata ihmisen.

Jerome Saarinen ei kenties tiennyt, mitä hänen Facebook-päivityksestään seuraisi. Nyt siitä on kuitenkin tykätty parissa tunnissa tuhansia kertoja.

Päivityksessään Saarinen kertoo kohdanneensa liikennevaloissa vanhemman naisen, jonka kanssa oli ryhtynyt juttusille. Nainen oli kertonut Saariselle olevansa yksinäinen, jolloin hän oli saanut idean.

"Tässä vaiheessa kaiken nähneellä rauhanturvaajallakin meinasi kyynel tirahtaa silmään, mutta kasvuyrittäjällä oli heti ratkaisu mielessä: Koska hengataan päivät pitkät korttelin päässä toisistamme, niin miksemme kävisi lounaalla silloin tällöin? Tästä innostuneina vaihdoimme välittömän romanttisesti numeromme keskellä räntäsadetta ja sovittiin että palataan pian!" nuori mies kertoo.

Saarinen liikuttui myös vanhemman naisen sanoessa, että nuorten tulisi muistaa pitää hauskaa.

"Tässä oli tärkeä muistutus. Jokaiselta meistä loppuu joskus hiekka tiimalasista ja silloin on liian myöhäistä alkaa elää itsensä näköistä elämää." Saarinen pohtii kirjoituksessaan. 

Hän summaa loppuun vielä tärkeän opetuksen:

"Vielä Protip: Tää ei tapahdu itsestään, vaan vaati heittäytymisiä, kokeiluja ja epäonnistumisia. Tai joskus katseiden kohtaamista. Kiitos elämä."

- Tuo oli todella hieno tapahtuma itselleni, Saarinen kertoo Voicelle tuntemuksiaan näin muutamaa tuntia myöhemmin. 

Mutta minne hän haluaisi mennä kohtaamansa rouvan kanssa syömään?

- Lounaspaikkoja on lähellä tarjolla monia ja ehkä olisi mielenkiintoista, jos tämä toinen henkilö veisi minut omaan mahdolliseen kantapaikkaansa, niin saattaisin itsekin oppia jotain uutta, Saarinen summaa.

Lue päivitys kokonaisuudessaan tästä.

Kilpailut

Uusimmat