Tässä ovat ensi kesän iloisimmat kankaat!

01.11.2012 18:45 - Heli Thoren

Vallila Interior esitteli kevään ja kesän 2013 mallistonsa.

Neonvärit jatkavat voittokulkuaan - ensi kesänä voimakkaasti myös sisustuskuoseissa. Vallila Interior esitteli ensi kevään ja kesän mallistonsa - kera iloisten uutuuskuosien. Rohkeimpien neonilotteluiden takana on suunnittelija Matleena Issakainen. Myös Vallilan kaupunkikuvat saavat jatkoa. Tällä kertaa kuosin aiheena on trendikäs Berliini.

- Teimme matkan Berliiniin, jolloin keskityin aistimaan kaupungin rentoa fiilistä. Samalla hain vaikutteita uuteen kuosiini, kankaan suunnitellut Issakainen kertoo.

Myös Berliini-kankaassa päästään ihailemaan neonin voimaa. Kuosissa metro vilistää shokkipinkin värissä.

- Toisissa kankaissa lähden liikkeelle siitä, että mietin kohderyhmää ja mikä heille sopisi. Esimerkiksi Timi-kankaani olen suunnitellut lapsia ajatellen, Issakainen kertoo.

Matleena Issakaisen Berliini-kangas vie mukanaan muihin maisemiin.

Värikäs Poppamies-kuosi raikastaa olohuoneen tai vaikkapa keittiön ilmeen kesään. Kuosi on Matleena Issakaisen käsialaa.

Riina Kuikan Tahiti-kankaassa on hillitymmät sävyt.

Timi-kankaasta lastenhuone saa kevään piristysruiskeen vaikkapa verhojen tai lattiatyynyjen muodossa. Kuosi Matleena Issakaisen käsialaa.

Ensi keväästä lähtien Vallila Interiorin valikoimiin kuuluu myös kodintekstiileitä. Esiliina Tanja Orsjoen suunnittelemassa Papaija-kuosissa.

Lisätietoja: Vallilainterior.fi

Kilpailut

Uusimmat