Kuva: AOP

Walesin prinsessalla yllättävä asuvalinta Trooping the Colour -paraatissa - asu ei ollut luottosuunnittelijan käsialaa

19.06.2023 21:15 - Rebekka Silvennoinen / rebekka.silvennoinen@bauermedia.fi

Prinsessa Catherine oli valinnut paraatiin ylleen hänen päällään ennennäkemättömän suunnittelijan luomuksen.

Kuningas Charlesille järjestettiin perinteiden mukaisesti maan hallitsijan syntymäpäivää kunnioittava Trooping the Colour -paraati sunnuntaina 17. kesäkuuta Lontoossa. Paraati järjestettiin tänä vuonna ensimmäistä kertaa kuningas Charlesin kunniaksi. Virallisesti Charlesin syntymäpäivä on marraskuussa. 

Myös Walesin prinsessa Catharine osallistui paraatiin. Yllätykseksi prinsessa ei kuitenkaan ollut valinnut ylleen luottosuunnittelijansa Alexander McQueenin luomusta. Vihreän asun oli suunnitellut mittatilauksena Singaporessa syntynyt, mutta Pariisissa asuva suunnittelija Andrew GN. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun prinsessa Kate puki ylleen julkisesti kyseisen suunnittelijan asun.

Asun vihreä hattu oli suunnittelija Philip Treacyn käsialaa. Korvakorut kuuluivat edesmenneelle prinsessa Dianalle.

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Näyttävät napit toistuvat suunnittelija Andrew GN:n luomuksissa. Alla olevan kuvan asu on suunnittelijan vuoden 2021 kevät/kesä -mallistosta. 

(kuva: AOP)

Lue myös: Kuin satuprinsessa - Walesin prinsessa häikäisi häävieraana

Lue myös: Prinssi Williamin kerrottaan suunnittelevan jo omia kruunajaisiaan - eivät tule olemaan samanlaiset kuin isällään

Lue myös: Kate Middletonin asu kruunajaiskonsertissa ei jäänyt keneltäkään huomaamatta - loisti silmäänpistävässä jakkupuvussa

Lähde: Vogue

Kilpailut

Uusimmat