Näin tyyli-ikoni Olivia Palermo pukeutuu muotiviikoille

17.09.2012 16:30 -

Katso, mitä The City -televisiosarjasta tutuksi tullut kaunotar ja tyyli-ikoni valitsi päälleen Lontoon ja New Yorkin muotiviikoille.

Lontoon muotiviikko starttasi viime perjantaina 15.syyskuuta. Topshopin muotinäytökseen Olivia oli pukeutunut Simonetta Ravizzan paitaan ja takkiin, Topshopin housuihin ja Manolo Blahnikin korkokenkiin.

Olivia teki arkisesta asusta mielenkiintoisen laittamalla jalkaan hopeanväriset korkokengät. Lontoon muotiviikon Matthew Williamsonin näytöksessä Olivialla oli päällään Matthew Williamsonin hame sekä Reiss-merkin paita ja laukku.

Kokomustasta asusta tulee tyylikäs, jos leikittelee erilaisilla materiaaleilla. Rajun nahkahameen kanssa sopivat sirot kengät.

New Yorkin muotiviikoille Olivia oli pukeutunut klassisesti. Epäsymmetrinen, musta hame ja nuden värinen jakku saivat ryhtiä vyöstä.

Olivia osaa yhdistellä kauniisti vanhaa ja uutta. New Yorkissa kuvatulla seurapiirikaunottarella oli päällään Carrie Parryn toppi, vintage-hame ja Tibin kengät. Olivian hame herätti keskustelua. Lue aikaisemmin kirjoitettu juttu Olivian hameesta täältä. Uppoaako sinuun naisen muotiviikkopukeutuminen?

Kilpailut

Uusimmat