Tee boyfriend-farkuista hetkessä naisellisemmat - katso vinkit

15.04.2014 10:15 - Reija Saarinen

Boyfriend-farkut ovat tämän kevään hitti. Nämä rennot pöksyt saa naiselliseksi muutamalla helpolla keinolla.

Tänä keväänä jokaisen kannattaa hankkia kaappiinsa ainakin yhdet boyfriend-farkut. Nämä rennot pöksyt ovat nimittäin yksi kevään ja kesän trendikkäimmistä farkuista. Väljät pöksyt saattavat olla hieman poikamaiset, mutta onneksi ne saa tuunattua naisellisiksi hyvinkin helposti.

1. Punainen huulipuna

Tumma ja näyttävä huulipuna on asia, joka jokaisen naisen kannattaa hankkia. Punaiset huulet luovat nimittäin tyylistä kuin tyylistä näyttävän ja seksikkään. Kokeile siis yhdistää punainen huulipuna rentojen farkkujen ja valkoiset t-paidan kanssa ja tulet yllättymään iloisesti.

2. Korkokengät

Korkokengät ovat loistava pari löysille boyfriend-farkuille. Ne tekevät asusta hetkessä tyttömäisemmän, mutta sen lisäksi ne auttavat pidentämään sääriä. Korkojen avulla löysät pöksyt muuttuvat syntisen seksikkäiksi.

3. Napapaita

Napapaita on myös tänä kesänä muodissa. Lyhyt paita onkin hyvä yhdistää löysin housujen kanssa, sillä tämä jos mikä on seksikäs näky. Muista kuitenkin, että älä paljasta liikaa.

Farkuistaan kannattaa pitää hyvää huolta, jotta ne säilyvät hyvinä mahdollisimman pitkään. Hyvät hoitovinkit löydät täältä.

Lähde: Female First

Kilpailut

Uusimmat